Ed Sheeran a lansat videoclipul noului single ”Galway Girl”

Ed Sheeran a lansat videoclipul noului single ”Galway Girl”

Galway Girl este a treia piesă din albumul Divide, a lui Ed Sheeran. Clipul o are în prim-plan pe actrița cu rădăcini irlandeze Saoirse Ronan.18302340_773323029502535_1388365110_n

Vizualul piesei a fost filmat tip POV, adică prin ochii lui Ed Sheeran. Fanii artistului pot vedea cum arată o seară din viața lui, cu concert, distracție, agitație, baruri, cuceriri și senzații trăite la superlativ. Melodia e puțin diferită de cântecele sensibile cu care ne-a obișnuit Sheeran până acum, are un sound puțin irish și un clip plin de viața, filmat în Irlanda, City of Tribes. În spatele scenei, Edd Sheeran și  Saoirse Ronan au devenit prieteni buni. El a rugat actrița să îi scrie pe o foaie Galway Girl, ca să își poată tatua titlul piesei cu scrisul acesteia. Din neatenție Ronan a greșit titlul piesei și cânterețul și-a tatuat pe mână Galway Grill.

Albumul „Divide”  a fost lansat pe 3 martie, data la care întregul disc a devenit disponibil și pe YouTube. Materialul a doborât recordul de streamuri pe Spotify (68 de milioane), clipurile asociate pieselor acestui album strângând pe YouTube peste 1 miliard de vizualizări.

Autor: Mihaela Talambuța