Ei sunt câștigătorii „Uite cine dansează” (Detalii)

Ei sunt câștigătorii „Uite cine dansează”  (Detalii)

Tânăra dansatoare din Moldova Olesea Nespeac împreună cu partenerul ei de dans actorul de teatru Marius Manole au fost câștigătorii show-ul românesc „Uite Cine Dansează”. Finala competiției s-a desfășurat aseară, în direct la ProTV. Marius și Olesea s-au luptat pentru marele premiu alături de alte două echipe: Alex și Ecaterina, Liviu și Marica.
olesea-nespeac2

Finala emisiunii „Uite cine danseaza” le-a adus telespectatorilor momente incendiare, culoare, dansuri incredibile și un spectacol extraordinar! După 10 săptămâni de muncă intensă în sala de repetiții și pe ringul de dans, publicul a ales caștigătorii celui mai strălucitor spectacol de televiziune!

În finala concursului ciștigătorii au interpretat două stiluri de dans.
Cel dintâi dans pe care l-au prezentat Marius și Olesea a fost un adevărat spectacol un Musical numit „Cocoșatul de la Notre Dame”, care a fascinat și i-a ținut cu sufletul la gură pe toți cei care au savurat o istorie desfășurată la Catedrala Notre-Dame de Paris. Apoi a urmat „Passo Doble” în stil rock, cu piesa „Smells Like Teen Spirit” de Nirvana pe fundal.

thumb1_dans4marius_8
thumb1_dans2marius_8

De-a lungul a nouă săptămâni intense, Gigi Caciuleanu, Andreea Marin, Florin Calinescu și Mihai Petre au notat fiecare reprezentație și s-au bucurat de strălucirea și energia spectacolului, iar Mihaela Rădulescu și Cabral, gazdele emisiunii, au adus magia dansului în casele romanilor!

juriul-Uite-cine-danseaza