Distribuie prietenilor:

Ei sunt câștigătorii „Uite cine dansează” (Detalii)

Ei sunt câștigătorii „Uite cine dansează”  (Detalii)
Distribuie prietenilor:

Tânăra dansatoare din Moldova Olesea Nespeac împreună cu partenerul ei de dans actorul de teatru Marius Manole au fost câștigătorii show-ul românesc „Uite Cine Dansează”. Finala competiției s-a desfășurat aseară, în direct la ProTV. Marius și Olesea s-au luptat pentru marele premiu alături de alte două echipe: Alex și Ecaterina, Liviu și Marica.
olesea-nespeac2

Finala emisiunii „Uite cine danseaza” le-a adus telespectatorilor momente incendiare, culoare, dansuri incredibile și un spectacol extraordinar! După 10 săptămâni de muncă intensă în sala de repetiții și pe ringul de dans, publicul a ales caștigătorii celui mai strălucitor spectacol de televiziune!

În finala concursului ciștigătorii au interpretat două stiluri de dans.
Cel dintâi dans pe care l-au prezentat Marius și Olesea a fost un adevărat spectacol un Musical numit „Cocoșatul de la Notre Dame”, care a fascinat și i-a ținut cu sufletul la gură pe toți cei care au savurat o istorie desfășurată la Catedrala Notre-Dame de Paris. Apoi a urmat „Passo Doble” în stil rock, cu piesa „Smells Like Teen Spirit” de Nirvana pe fundal.

thumb1_dans4marius_8
thumb1_dans2marius_8

De-a lungul a nouă săptămâni intense, Gigi Caciuleanu, Andreea Marin, Florin Calinescu și Mihai Petre au notat fiecare reprezentație și s-au bucurat de strălucirea și energia spectacolului, iar Mihaela Rădulescu și Cabral, gazdele emisiunii, au adus magia dansului în casele romanilor!

juriul-Uite-cine-danseaza