Distribuie prietenilor:

Ele sunt soțiile celor mai bogați oameni din lume! Cu ce se ocupă (Foto)

Ele sunt soțiile celor mai bogați oameni din lume! Cu ce se ocupă (Foto)
Distribuie prietenilor:

Pe ei îi cunoaștem ca cei mai bogați oameni din lume, dar cu ce se ocupă soțiile lor? Suntem tentanți să credem că soțiile miliardarilor ar cheltui bani fără măsură și își petrec timpul doar pe distracții, însă, într-un articol publicat de revista online Bright Side, aflăm că femeile de lângă cei mai influenți oameni sunt scriitoare, savante sau arhitecte. 

MacKenzie Bezos

MacKenzie Bezos este căsătorită cu cel mai bogat bărbat din lume, Jeff Bezos. S-au întâlnit chiar în timpul interviului ei de angajare la compania viitorului soţ. Astăzi, ei deţin Amazon, The Washington Post şi Blue Origin.  Ea este scriitoare de succes. Declară că în fiecare dimineaţă se trezeşte la 4.30.

Melania Trump

Melania Trump, în cazul în care cineva nu ştie, este soţia proprietarului organizaţiei Trump şi a preşedintelui american Donald Trump. Povestea nu este deloc ieşită din tipare: un bărbat bogat s-a căsătorit cu un model sexy. Cu toate acestea, nu toată lumea ştie că Melania este licenţiată în arhitectură şi design. Pe lângă faptul că este prima doamnă a Americii, Melania este designer de ceasuri şi bijuterii de lux.

Lucinda Southworth

Lucinda Southworth este soţia lui Larry Page, co-fondatorul Google.  Se pare că tânăra l-a fascinate pe acesta cu dragostea sa pentru ştiinţă. Are diplome de la universităţile din Oxford, Pennsylvania şi Stanford şi a scris o disertaţie privind tehnologia medicală progresivă.

Salma Hayek

Frumoasa actriţă Salma Hayek este soţia miliardarului François-Henri Pinault. Drumul acesteia către Hollywood nu a fost simplu, la început fiind nevoită să accepte roluri de servitoare şi prostituată.

Helene Mercier

Helene Mercier este soţia lui Bernard Arnault, cel mai bogat bărbat din Europa în 2018. Proprietarul Louis Vuitton Moët Hennessy, omul care a fost dintotdeauna înconjurat de lux şi femei frumoase,  a ales un pianist canadian pe nume Helene Mercier. Astăzi au 3 copii.

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?