Elegante, stilate și senzuale! Nata Eftene și-a lansat colecția de ii Lia (Foto)

Elegante, stilate și senzuale! Nata Eftene și-a lansat colecția de ii Lia (Foto)

Nata Eftene este cunoscută ca fiind una dintre cele mai bune și talentate fotografe din țară, dar puțini știu despre pasiunile sale inspirate din dragostea pentru portul popular.

Recent a lansat o colecție de ii din lână, lucrate manual și realizate după un propriu concept. Deși, abia acuma o lansează, dragostea pentru arta populară o are de mulți ani, în special pentru lucrările împletite: „Împletesc de mult timp, de când mă știu și am realizat lucrări diverse, de la pelerine până la berete”. 

Screenshot_29

Colecția, intitulată sugestiv Lia, reunește 30 de piese vestimentare, ii autentice, pline de originalitate, realizate prin tehnica împletirei, dar și cu ornamente din broderie: „Ideea cu Lia mi-a venit așa din inspirație, L de la lână și i-ia, primindu-se Lia. Mi-a plăcut întotdeauna portul nostru popular și m-am gândit să încerc să împletesc o ie din lână. Am lucrat mult la tipar ca până la urmă să fac unul personalizat”, ne spune Nata Eftene.

Screenshot_31

Screenshot_32

Inspirația Natei vine din dorința de a îmbrăca femeile elegant, dar să se simtă senzuale și sexy în ele.

„Le confecționez pentru a fi vândute, vreau ca iile mele să fie purtate de fete și femei de toate vârstele, la orice eveniment sau ocazie, pe parcursul întregului an”. 

Screenshot_35

Screenshot_36

Planurile Natei nu se opresc aici: „În continuare vor fi altele, cu desene și broderii diferite, aplicații din piele. Îmi doresc să creez și rochii”. 

Colecția Lia by Nata Eftene pune în valoare feminitate, iar iile transparente și plăcute la atingere oferă confortul dorit, în timpul verii dau senzația de răcoare, iar iarna sunt călduroase.