Distribuie prietenilor:

Elena Gheorghe a dezvăluit care este secretul siluetei sale (Foto)

Elena Gheorghe a dezvăluit care este secretul siluetei sale (Foto)
Distribuie prietenilor:

Elena Gheorghe are o silueta de invidiat și a confirmat asta chiar și la câteva zile după ce a născut cel de-al doilea copil. Într-un interviu oferit pentru o revistă din România, cântăreața a dezvăluit care este regimult pe care l-a adoptat de ani de zile și dă rezultate. Totul se rezumă la un program al meselor bine fixat, însă are voie să mănânce și dulciuri.

”Principiul este să ai mese la ore fixe. Dar la ore fixe! Nu că ai zis ora 13:00 și te prinde 13:30. Nu, ai zis ora 13:00, la maxim 13:10 trebuie să mănânci. Știu, e groaznic de greu. Dacă nu poți mânca masa de la ora 13:00, o iei pe cea de la 16:00. Orele de masă sunt: 07:00, 10:00, 13:00, 16:00, iar ultima la 19:00. E un regim destul de strict, dar îți permite să mănânci cam ce vrei și poți combina”, a explicat Elena Gheorghe.

”Persoana care mi-a vândut acest pont, mi-a spus că ea, o dată sau de două ori pe săptămână, își face o masă doar cu dulciuri. Dacă la ora 16:00 vrea să mănânce numai dulciuri, mănâncă numai dulciuri. Chiar e super! Mănânci ce vrei și te menții sau slăbești. Bineînțeles, nu mănânci în cantități industriale”, a mai spus artista, scrie Viva.ro

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?