Distribuie prietenilor:

Emilia Clarke și-a luat rămas bun de la familia Game of Thrones, după aproape 10 ani de filmări (Foto)

Emilia Clarke și-a luat rămas bun de la familia Game of Thrones, după aproape 10 ani de filmări (Foto)
Distribuie prietenilor:

Emilia Clarke, actrița din Game of Thrones, a anunțat pe Instagram că a terminat filmările pentru serialul HBO.

Alături de o fotografie în care apare întinsă pe iarbă, printre flori, Emilia le-a transmis cu emoţie fanilor că filmările sezonului 8 s-au încheiat şi că se desparte cu greu de serial şi prietenii alături de care a filmat aproape 10 ani.

„Am luat o barcă spre o insulă pentru a-mi lua rămas bun de la locul care a fost casa mea pentru aproape un deceniu. A fost o călătorie, Game of Thrones, îţi mulţumesc pentru viaţa pe care nu am visat vreodată că o voi trăi şi pentru familia de care îmi va fi mereu dor“, a scris actriţa pe Instagram, potrivit Daily Mail.

Emilia a dezvăluit că îşi va tatua un dragon pe încheietura mâinii, în semn de reverenţă în faţa personajului ei, Mama Dragonilor.

Ultimul sezon al serialului va avea premiera către finalul anului 2019 după cum s-a vehiculat în presă, însă nu a fost stabilită o dată oficială confirmată şi de HBO.

Într-un interviu acordat de Emilia Clarke în luna mai pentru Vanity Fair, ea spune că ultima scenă a dat-o complet peste cap şi a tulburat-o foarte tare. „Ultima scenă m-a dat peste cap, m-a tulburat, ştiind că va fi una marcantă cu privire a ceea ce este Daenerys… fac această ciudăţenie. O să vă daţi seama despre ce vorbesc când veţi vedea“, a mai spus actriţa în interviu, potrivit adevarul.ro.

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?