Emily Ratajkowski, femeia cu cei mai frumoși sâni, s-a căsătorit! A purtat o ținută atipică pentru asemenea evenimente (Foto)

Emily Ratajkowski, femeia cu cei mai frumoși sâni, s-a căsătorit! A purtat o ținută atipică pentru asemenea evenimente (Foto)

Acum câteva zile,  a șocat internetul cu o vestea că s-a căsătorit în mod spontan.

Emily a postat o fotografie pe InstaStory-ul ei în care anunța că are o surpriză”, urmată de o serie de snap-uri în care confirmă că s-a măritat cu iubitul ei, Sebastian Bear-McClard. Emily nu și-a dorit o ceremonie elaborată – dimpotrivă – nunta a avut loc la o primărie din New York, într-un cadrul foarte restrâns, care a inclus numai câțiva prieteni ai cuplului.

Însă chiar mai surprinzător decât faptul că nu a fost vorba despre o nuntă mare este un alt detaliu – Emily a înlocuit rochia de mireasă cu… un costum de la Zara. Este vorba despre un sacou lung, cu curea, și pantaloni evazați, ambele într-o nuanță de galben muștar, și le poți găsi în colecția nouă, care e deja disponibilă în magazine și online, scrie alistmagazine.ro.

Emily a adăugat o pălărie neagră cu bor lat și voaletă, o pereche de sandale și un colier cu pandantiv… și voila – cel mai relaxat outfit de nuntă de la Kiera Knightley încoace (ca reminder, Keira s-a căsătorit într-o rochie pe care o avea deja în garderobă și pe care o mai purtase la alte evenimente, un lucru neobișnuit nu numai pentru o vedetă, ci și pentru o persoană de rând).

Tot în asentimentul lucrurilor neobișnuite legate de nunta lui Emily este faptul că mirele e în decor de numai două luni. Mai exact, cei doi s-au cunoscut la sfârșitul anului trecut, și sunt împreună din decembrie.

În seria de snap-uri postate de Emily pe Instagram, apar și câteva poze care arată ce s-a întâmplat înainte și după ceremonie – mai exact, Emrata și prietenele ei au petrecut seara dinaintea nunții comandând room service la un hotel din New York, iar după ceremonie, grupul a petrecut la Emilio’s Ballato, un restaurant italian din cartierul newyorkez SoHo.