Emmanuel Macron, despre Brigitte: „E o parte din mine. Ea este ancora mea” (Video)

Emmanuel Macron, despre Brigitte: „E o parte din mine. Ea este ancora mea” (Video)

De când a devenit Președintele Franței, Emmanuel Macron, împreună cu soția sa, Brigitte, s-au confruntat cu nenumărate critici și glume răutăcioase, mai mult sau mai puțin voalate, cu privire la diferența de vârstă dintre ei și la modul în care aceștia au ajuns să fie împreună. Dacă nu știai încă povestea, deși sunt sigură că îți este imposibil să nu o cunoști, Brigitte este cu 20 de ani mai în vârstă decât soțul ei și i-a fost profesoara acestuia.

Tot de când a devenit Președinte, Emmanuel Macron nu a făcut niciodată nimic altceva cu privire la această situație decât să își apere constant soția de bârfe și zvonuri răutăcioase, vorbind public despre diferența de vârstă dintre ei și despre relația minunată pe care o au.

Brigitte Macron a făcut același lucru, dând un interviu de amploare, chiar în ELLE Franța (ediția pe coperta căreia a apărut Prima Doamnă s-a vândut în 3 milioane de exemplare!). Printre altele, Brigitte a explicat cât de mult înseamnă pentru ea această relație, pe care o consideră ca fiind „acea dragoste” pe care trebuia să o trăiască – dacă ar fi ratat această șansă, ar fi ratat oportunitatea vieții.

Acum, într-un nou interviu, de data aceasta pentru postul de televiziune american CNN, Emmanuel Macron a vorbit din nou despre relația sa cu Brigitte, făcându-i acesteia o frumoasă declarație de dragoste.

„E foarte important pentru mine, pentru echilibrul meu, să am pe cineva acasă care să-mi spună adevărul zi de zi, pentru că accesul la adevăr este una dintre principalele provocări în ziua de astăzi.”, a spus Emmanuel Macron.

Sunt împreună cu soția mea de câteva decenii. E o parte din mine. Am încredere în ea. Este foarte importantă pentru mine. Ea este ancora mea”, a mai declarat Macron.

 

elle.ro