Emoții și fericire pentru Lucia Brainstorm! Tânăra scriitoare a lansat romanul „Rămâi pentru totdeauna” (Foto)

Emoții și fericire pentru Lucia Brainstorm! Tânăra scriitoare a lansat romanul  „Rămâi pentru totdeauna” (Foto)

Emoții și fericire pentru Lucia Brainstorm! Tânăra scriitoare și-a lansat cea de-a III-a carte, romanul „Rămâi pentru totdeauna”. La eveniment au venit cei mai buni prieteni, familia și cititorii fideli, pe care i-a adunat pe parcursul anilor și îi sunt alături. Lucia ne-a cucerit prin sinceritatea ei dezinvoltă și dorința de a face o lume mai bună. 

Inspirația o găsește în oamenii pe care îi întâlnește în viața ei, fiecare îi lasă câte ceva. Lansarea cărții i-a adus satisfacții sufletești și îi oferă motivația pentru a scrie în continuare:  „Această lansare mă face să mă simt împlinită, simt că am finisat o etapă și sunt gata de a urca o altă treaptă. Cititorii mei sunt fideli, au venit la lansare peste 80 de oameni, ceea ce a întrecut așteptările mele, dar am vreo 40 de oameni care vin la toate lansările mele, eu îi cunosc pe fiecare în parte”. 

Cititorii ar putea să-i lectureze cartea pentru a obține acea doză de speranță, motivație și să învețe să nu dea mâinele în jos, așa cum a făcut-o și eroina romanului său: „Vreau să citească această carte, pentru că e ceva rupt din viața oamenilor, noi suntem oameni, ne confruntăm cu atâtea probleme și avem nevoie de o rezolvare, dar nu de citate dulci, care sunt frumoase, dar nu ne ajută cu nimic. Vreau ca această carte să motiveze oamenii să meargă înainte indiferent de orice”, ne mai spune tânăra.

Să fii tânăr scriitor în țara noastră este un lucru deloc ușor: „E greu să fii scriitoare în Republica Moldova, am înțeles cât de afaceristă este aceasta, dacă mai înainte un scriitor lua manuscrisele și le ducea la editură, aștepta să primească un răspuns, acum e altfel- bani să ai că scriitor devii peste noapte. Eu nu am dorit așa ceva, pentru mine este un moment de brio, știind că nu am lăsat ca lumea falsă și dură să mă demotiveze”, a menționat Lucia.

„Dacă aș alege ca cineva să-mi facă promovarea, oamenii ar iubi numele meu și l-ar recunoaște, dar eu vreau să fiu aproape de oameni”. 

În viitorul apropiat, Lucia Brainstorm va munci la două proiecte de suflet, care au tangență într-o oarecare măsură și cu romanul „Rămâi pentru totdeauna”.

„Mi-am propus să creez două proiecte, o dată ce am abordat în carte subiectul orfelinatelor. Este vorba de un proiect european, prin care sper să reușesc să schimb viața orfelinatelor din țară. Copiii de la orfelinatele de la noi, când ies pe poartă, ei nu știu unde să o apuce, aș vrea ca ei să învețe limba engleză, să aibă aceleași oportunități ca și ceilalți copii”, ne-a spus Lucia Braistorm.

Cărțile vor putea fi procurate direct de la sciitoare, de asemenea, se vor vinde în Români, Danemarca, Rusia și Marea Britanie, acestea fiind și traduse.

Vedeți mai jos o galerie de fotografii de la eveniment!

 

Photo credit: Dima Iacovlev