Este originară din Chișinău, iar paparazzi o confundă cu Emily Ratajkowski și Kendall Jenner! Despre cine este vorba? (Foto)

Este originară din Chișinău, iar paparazzi o confundă cu Emily Ratajkowski și Kendall Jenner! Despre cine este vorba? (Foto)

Este frumoasă, are o carieră în modelling, iar la evenimentele publice este confundată cu  Emily Ratajkowski și Kendall Jenner. La 24 de ani, Doina Ciobanu trăieşte la Londra viaţa la care unii ar spune că nici n-ar fi îndrăznit să viseze în urmă cu opt ani, atunci când posta din Chişinăul natal primele poze pe blogul ei de fashion, The Golden Diamonds.

A fost la primul ei Fashion Week la Paris la doar 16 ani. N-ar fi vrut să facă facultatea, fiindcă e autodidactă, dar a făcut-o pentru liniştea părinţilor. Iar la 19 ani s-a mutat la Londra cu iubitul, Daniel Dykes. A semnat un contract cu celebra agenţie de modelling Next, a lucrat pentru Dior, Bvlgari, Tom Ford şi multe alte branduri, iar contul ei de Instagram e urmărit de peste 400.000 de oameni.

Într-un interviu pentru o publicației din România, Doina Ciobanu a povestit despre cum a început pasiunea ei pentru modă, cine îi făcea fotografiile pentru blog, dar și despre viața pe care o are la Londra.

Primele fotografii pentru blog au fost făcute tot în familie:

„Mama, cu mult chin. Acum le face prietenul meu sau oamenii cu care lucrez, dar îmi place şi mie să-mi fac poze. Cred că te regăseşti pe tine când eşti doar tu şi camera”.

Succesul răsunător l-a obținut după ce a semnat un contract cu agenția Next și tot atunci s-a mutat cu traiul la Londra:

„Am fost contactată pe mail de o agentă din New York. Chiar cu o zi înainte plecase la Next de la o agenție foarte mare de PR și mi-a scris că îi plăcea de mult de mine. Că a trecut la Next și vrea să semneze un contract cu mine. Aveam deja pe atunci 21 de ani, eram la Londra. Pentru că mai întâi am lucrat cu fostul agent al lui Kate Moss, la o agenție mai mică în Londra. Iar când am primit acest mail, a fost un vis, fiindcă dintotdeauna îmi dorisem să semnez cu IMG sau cu Next”.

Cel care a susținut-o de la început și o face în continuare este prietenul ei, Daniel:

„El este brand consultant. Şi lucrează mai mult pentru companii din domeniul tehnologic. Dar face consulting uneori şi pentru branduri de modă. Şi aşa ne-am cunoscut. Era la Săptămâna Modei din Paris, eram şi eu acolo şi ne-am întâlnit la show-ul Dior”.

Întreg interviul îl puteți citi aici.