Distribuie prietenilor:

Ești pasionat de alergare și îți dorești o experiență de neuitat? Participă la Chișinău International Marathon 2017! (Detalii)

Ești pasionat de alergare și îți dorești o experiență de neuitat? Participă la Chișinău International Marathon 2017! (Detalii)
Distribuie prietenilor:

Cel de-al 3-lea Maraton Internațional Chișinău va avea loc la data de 1 octombrie 2017, pe străzile principale ale capitalei Moldovei.

Toți cei care sunt pasionați de alergări și vor să depășească propriile limite sunt invitați să se înregistreze și să participe la maraton.

„Maratonul nu este un simplu eveniment sportiv. În primul rând, este o mare sărbătoare pentru oraş. Oamenii ies în stradă cu toată familia, îi susţin pe sportivi, le ţin pumnii şi se bucură pentru ei. Iar când ajungi la linia de finiş, împletind picioarele de oboseală, ţi se pune medalia comemorativă la gât, unii te bat pe umăr, te îmbrăţişează, te felicită, îţi spun cuvinte de încurajare, atunci încerci sentimentul că ai reuşit! Este cel mai bun sentiment din lume!”, – spune preşedintele organizaţiei obşteşti Sporter, Dmitri Voloşin, căruia îi aparţine ideea de a desfăşura Maratonul Internaţional Chişinău, citat de Marathon.md

Screenshot_39

În cadrul Maratonului de la Chișinău vor avea loc curse pe următoarele distanțe:
– maraton – 42 km 195 m
– semi-maraton – 21 km 0975 m
– cursă – 10 km
– cursă – 5 km
– Fun Run – 1,5 km.

Conform regulilor maratonului internaţional, toţi participanţii vor primi un pachet de start, care va include: un număr individual cu un cip electronic de unică folosinţă pentru cronometrarea timpului, un tricou oficial în calitate de suvenir şi harta curselor cu descrierea detaliată a programului evenimentului.

De-a lungul traseului maratonului vor fi amplasate puncte de alimentaţie, unde alergătorii îşi vor putea întări forţele cu produse folositoare, îşi vor putea potoli setea şi se răcori cu bureţi uzi, vor fi amplasate şi wc-uri, iar în caz de necesitate alergătorii vor putea primi ajutor medical.

La linia de finiş pe toţi participanţii îi aşteaptă o medalie de participare, iar pe învingători – premii valoroase.

În 2016 Maratonul Internațional Chișinău a adunat peste 15 000 de persoane din 50 de țări ale lumii, dintre care 2300 au concurat la probele de 10, 21 și 42 km.