Ethno Jazz Festival aduce muzica bună în patru orașe din țară. Ce alte activități te așteaptă la eveniment (Video)

Ethno Jazz Festival aduce muzica bună în patru orașe din țară. Ce alte activități te așteaptă la eveniment (Video)

Ediția a XVI-a a Ethno Jazz Festival se va desfășura în perioada 20 -25 septembrie la Chișinău, Cahul, Soroca şi Tiraspol.

De-a lungul edițiilor anterioare, Festivalul a venit cu un apel la toleranță, la promovarea valorilor estetice şi culturale şi a încurajat exprimarea prin artă, demonstrând creativitatea modernă a unui număr impresionant de celebrități din diferite țări, dar și din Moldova.

Festivalul şi-a adus contribuția la viața socială a țării prin organizarea unor evenimente atât în capitală, cât şi în regiunile țării: ateliere de creație, concerte, acțiuni de caritate.

Aici puteți vedea un pic din magia festivalului, CREOLE SPIRITS.

Ethno Jazz Festival se bucură de apreciere şi dincolo de hotarele țării: în 2010, Festivalul a fost decorat cu Medalia Talent şi Vocație în programul Pace prin artă oferită de Alianța Mondiala Pacificator, în 2013, a fost onorat de Fundația Muzza și Ministerul Culturii din România conferindu-i-se Premiul Mare la categoria Manageriatul Anului.

Ediția actuală va găzdui participanți din Franţa, Germania, Cuba, Austria, Polonia, Suedia, SUA, Mali, Zimbabwe, Moldova.

Programul Festivalului va reuni personalități remarcabile care vor fi prezentate de Moderatorul Festivalului – Dr. Virgil Mihaiu

Festivalul este onorat de sprijinul partenerului general: Agenția Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare.