Eva Timuș, între muzică și adolescență: „Deocamdată nu ma gândesc la prima dragoste” (FOTO)

Eva Timuș, între muzică și adolescență: „Deocamdată nu ma gândesc la prima dragoste” (FOTO)

La doar 15 ani Eva Timuș cu vocea ei remarcabilă s-a manifestat deja la peste 20 de concursuri, a cucerit sute de oameni și a reușit să trezească admirația publicului din diferitte țări.

MRZ_4304De la câți ani ai început să cânți și cine ți-a descoperit talentul?

Am început să cânt de la 8 ani, acest talent l-a descoperit educătoarea mea atunci când cântam la matineu, educatoarea le-a spus păriților mei că trebuie să merg să fac muzică deoarece am o voce foarte frumoasă, părinții însă nu au luat în serios (spunând că toți copii cântă frumos). Când am mers la școală, profesoara la fel a afirmat că trebuie să merg la școala de muzică, respectiv părinții s-au decis și la mijlocul semestrului m-au condus  la școala de muzică și după un test anumit ei m-au acceptat la buget.

Ai participat recent la 2 concursuri Golos Deti și Românii au talent, ce experiențe ți-au adus aceste concursuri și care au fost cele mai mari provocări?

La concursul Golos Deti am cunoscut foarte mulți oameni noi, am primit  multe sfaturi utile de la mentorul meu Leonid Agutin.  La ceastă etapă nu pot spune că a fost greu pentru mine, dar nici ușor, mie mi-a fost dificil mai mult pe plan emoțional deoarece toți copii erau talentați, din acest considerent nu a fost ușor să ajung în finală.MRZ_4330 копия

La Românii au Talent sunt acum la prima etapă, dar am reușit și aici să întâmpin o problemă, eu am răcit chiar înaintea concursului, din această cauză cu greu atingeam notele de jos , însă am trecut cu brio și peste această etapă.

Cum te-au primit colegii la școală deja fiind vedetă?

Colegii mei se comportă cu mine la fel cum obișnuiau să o facă și până acum, ei nu și-au schimbat atitudinea, noi suntem cu toții în relații bune și cred că pe viitor totul va rămâne astfel.MRZ_4336 копия

Tu ai deja 15 ani, nu te-a luat prin surprindere prima dragoste?

Deocamdată nu ma gândesc la prima dragoste, mă axez acum pe școală și muzică, pentru că uneori nici pentru asta nu am timp, eu oricum păstrez un loc pentru dragoste, doar că ceva mai târziu.

Ce mai face Eva în afară de muzică și școală?

Mie îmi place să fac multe plimbări în aer liber, însă asta nu îmi reușește doarece am foarte multe concursuri, mereu sunt la studiou acum am început să frecventez și dansurile  fiindcă o să am nevoie și de asta pe scenă, de fapt, îmi este foarte greu să combin învățătura cu muzica, dar marea parte a tipului o petrec cântând.

Pe instagram apari ca o vedetă foarte renumită având tocmai 123 de mii de urmăritori, contribuie cineva la postările tale?

Da, părinții mei, ei mereu îmi spun ce se poate să postez la ce oră pot să postez, nu îmi permit să plasez orice fotografie aș vrea, ei mereu trebuie să vadă ficare fotografie, deoarece deseori se întâmplă ca oameii să scrie comentarii negative, uneori chiar îmi spun că seamăn a fata de 20 de ani, asta e foarte amuzant pentru mine, de fapt asta o scriu copii  care au câte 8 ani, dar asta însă îmi ridică dispoziția.  Instagramul e mai mult pagina socială care o conduce mama, eu îmi postez fotografiile care sunt mai aproape de suflet  Vkontakte.MRZ_4316 копия

Îmi este cunoscut faptul că vrei să devii vedetă în toată lumea, sunt curioasă dacă acest gând îți trezește neliniște sau frică?

Nu demult am postat un video cu Selena Gomez de la concertul ei când cu ea cânta toată sala, mie atât de mult mi-a plăcut acest video, am rămas uimită cum toți fanii cântau cu ea împreună, acesta este un sprijin foarte mare din partea publicului de aceea și ea plângea, acest lucru este într-adevăr foarte plăcut. Eu vreau să devin o vedetă în toată lumea, doar pentru această energie deosebită pe care o oferă publicul. Când sunt pe scenă primesc o doză de emoții pozitive, chiar dacă acest lucru mă consumă și seara ajung foarte obosită, dar în acel moment mă simt foarte bine, scena îmi satisface toate plăcerile.MRZ_4333 копия

Pe final, spune-mi care este cel mai mare vis al tău?

Pe lângă faptul că vreu să devin o vedetă cunoscută, aș preferă să fiu și o actriță, mai ales că m-am filmat vara într-un film și chiar mi-a plăcut să interpretez diferite roluri, a fost foarte interesant.MRZ_4334 копия MRZ_4312 копия MRZ_4316 копия

Mulțumesc Eva pentru interviu, îți doresc să ai parte doar de realizări frumoase!

Autor: Maria Picireanu

Foto: Ana Maria Moroz