Eveniment caritabil: Vino la aniversarea de 5 ani Clounella și ajut-o pe Anca să meargă (Foto)

Eveniment caritabil: Vino la aniversarea de 5 ani Clounella și ajut-o pe Anca să meargă (Foto)

Echipa Clounella împlinește 5 ani de activitate, iar cu această ocazie organizează un eveniment caritabil. Pe 19 august, ora 16:00, la Palatul Republicii, vino împreună cu copiii la un show cu multă distracție, dar în același timp vei face și o donație pentru Anca, fetița care vrea să meargă. 

Recent, un asemenea eveniment caritabil a fost organizat la Filarmonica Națională Serghei Lunchevici. În urma spectacolului au fost colectați 20 mii lei, bani care au fost donați Ancăi.

La eveniment vei avea la dispoziție bună o mulțime de activități:

#ZonaDeDistracție
Distracția și zâmbetele pînă la urechi sunt inevitabile alături de  Clounella. Ea iubește foarte mult bulele de săpun, se va bucura foarte mult dacă ne vom juca și noi alături de ea. Haideți să o face să sară în sus de bucurie! Aici te așteaptă o cursă cu obstacole.

#ZonaDeCreație
• Ciulește urechile, trebuie să-ți spun un secret. În zona de creație lumea ta va deveni mai colorată, personajele tale preferate vor prinde viață și în sfârșit, îți vei putea confecționa propriile jucări și-ți vei crea propriile desene. Șșșșt, să păstrezi secretul.

#ZonaFotografică
• Ia acasă o fotografie cu perosnajele tale preferate! Ele te vor aștepta pentru a-ți crea amintiri alături de CLOUNELLA.

Întreaga poveste a Ancăi o puteți citi aici.

Pretul unui bilet este de 50 lei și poate fi achiziționat aici.