Distribuie prietenilor:

Evenimentele organizate de Hospice Angelus Moldova în luna septembrie (Foto)

Evenimentele organizate de Hospice Angelus Moldova în luna septembrie (Foto)
Distribuie prietenilor:

Începutul lunii septembrie a fost marcat de evenimentul caritabil Art with me care s-a desfășurat în incinta Muzeului Național de Artă. Într-o atmosferă degajată, 100 de invitați au avut posibilitatea să socializeze la un pahar cu vin, să asculte muzică live dar și să picteze. Invitații au „aruncat” culoare pe hârtie, după care și-au scos lucrările la o licitație distractivă, cu prețuri simbolice. Suma colectată în urma acestui eveniment este de 8420 MDL.

În data de 20 septembrie a fost organizat tradiționalul joc intelectual-distractiv Quiz Night, la care au participat 14 echipe puternice. Evenimentul s-a desfășurat în incinta localului Beer Time Pub și a reușit să adune 4200 MDL.

Suntem bucuroși să vă comunicăm că Fundația Filantropică Hospice Angelus Moldova a reușit să obțină aprobarea USAID, dar și a FHI 360, privind implementarea proiectului Împreună putem învinge cancerul!. Acest proiect este parte a grant-ului Cetățenii acționează coordonat de FHI 360, organizație non-guvernamentală care pledează pentru o societate civilă durabilă.

Respectiv, în data de 26 septembrie a avut loc lansarea oficială a proiectului, în urma căruia ne propunem: informarea și consilierea psihologică a unui grup de 50 persoane (25 diagnosticate cu cancer și 25 rude ale acestora) care vor fi implicate direct de la începutul proiectului, septembrie 2017, până la sfârșitul acestuia, martie 2018.

Mai multe detalii despre proiectul Împreună învingem cancerul! găsiți aici.

Fundaţia Filantropică Medico-Socială Angelus Moldova a organizat cea de-a VII-a ediție a Cupei Anuale la Fotbal un turneu de mini fotbal, care a avut loc la data de 30 septembrie Amatorii de fotbal au fost invitați să formeze una sau mai multe echipe și să participe la acest eveniment, susţinând astfel cauza Hospice Angelus. Echipele au fost formate din maxim 10 jucători. Companiile participante la competiţie au făcut donaţii de 2000MDL/echipă.