Distribuie prietenilor:

Fostele membre Destiny’s Child s-au reunit la festivalul Coachella 2018. Au creat un moment incendiar (Video)

Fostele membre Destiny’s Child s-au reunit la festivalul Coachella 2018. Au creat un moment incendiar (Video)
Distribuie prietenilor:

Trupa Destiny’s Child s-a reunit, sâmbătă, când Beyoncé, Michelle Williams şi Kelly Rowland au apărut împreună pe scenă la festivalul Coachella 2018, unde au interpretat mai multe melodii.

Trupa Destiny’s Child a interpretat melodii precum „Say My Name”, „Soldier” şi „Lost My Breath”, scrie nme.com, citat de news.ro. Cel mai recent, cele trei cântăreţe au susţinut un show împreună în 2015, la gala Stellar Awards, unde au cântat melodia „Say Yes”.

„Sunt atât de fericită în acest moment”, a spus Beyoncé la spectacol, potrivit adevarul.ro.

Înainte de spectacolul susţinut la Coachella, Beyoncé le-a cerut fanilor şi presei, vineri, să nu publice fotografii de la acest show.  Grupul Destiny’s Child s-a destrămat în 2006, după ce artistele componente au decis să demareze proiecte solo. În ciuda faptului că grupul s-a destrămat în urmă cu peste 10 ani, cele trei artiste din componenţa clasică a trupei au rămas în relaţii foarte bune şi se sprijină reciproc în proiectele lor solo. Destiny’s Child, uneori abreviat DC, este un grup american de R&B şi pop.

Original un cvartet, a devenit în cele din urmă un trio, care a fost alcătuit din cântăreţele Beyoncé Knowles, Kelly Rowland, şi Michelle Williams. Grupul a lansat patru albume de studio, care conţin nouă piese ce au ajuns pe primul loc în topurile internaţionale. Albumele grupului s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?