Distribuie prietenilor:

Fraze pe care să nu le spui la un interviu de angajare: „Eu știu că sunt potrivit pentru această funcție!” (Foto)

Fraze pe care să nu le spui la un interviu de angajare: „Eu știu că sunt potrivit pentru această funcție!” (Foto)
Distribuie prietenilor:

Când ești în căutarea unui loc de muncă, inevitabil este faptul că vei ajunge la un interviu de angajare. Emoțiile, atmosfera tensionată îți pot da bătăi de cap și în consecință s-ar putea să spui anumite lucruri de care să îți pară rău mai târziu. Iată care sunt 5 dintre ele în viziunea consultantului Riz Ryan, publicate în rubrica sa din Forbes.

Eu știu că sunt potrivit pentru această funcție!

Tu te cunoști pe tine, dar nu și compania la care ai dori să te angajezi. Așadar, doar angajatorul poate decide dacă ești o persoană potrivită pentru acest job. Dacă ți-ai imagină că o astfel de afirmație sporește încrederea în tine, află că nu! Mai mult de atât sună arogant și neprofesionist.

Oferiți-mi o șansă!

Fiecare om are o șansă, dar nu și atunci când vorbim despre un interviu de angajare. Nu încerca să stârnești mila angajatorului, pentru că nici pe tine nu te pune într-o lumină bună. Cu siguranță, atunci când vei fi angajat se va ține cont de capacitățile și abilitățile tale de a îndeplini sarcinile care îți revin.

Nu trebuie să aștepți acte de caritate, binefacere sau vreo favoare.

Cât de bine ar fi să lucrez împreună cu dumneavoastră!

Uneori, atât de mult ne dorim să fim angajați încât putem călca pe căi periculoase. Un intervievator se concentrează pe o discuție interactivă. El nu se conduce de scenarii. El foarte serios discută despre aspectele practice și teoretice ale postului de muncă. Iar dacă tu în acest timp te gândești: „Ce mult aș vrea să lucrez cu acest tip!” ar fi bine să nu o spui în glas. Orice manager a auzit o asemenea frază nu o singură dată, iar respectul față de tine s-ar putea diminua.

Dacă voi fi angajat, eu voi lucra atât cât este nevoie-zi și noapte!

Să vii cu o promisiune că îți vei sacrifica viața personală pentru serviciu nu este deloc relevant. Oamenii încrezători nu roagă și nici nu vorbesc despre eventualitatea de a sta la serviciu zile întregi. Valoarea ta nu se măsoară în timpul pe care îl petreci la serviciu, dar în creativitatea și intelectul tău.

Eu am mai făcut acest lucru până acum 

Fiecare candidat, fiecare angajator și fiecare companie este diferită de cele în care ai lucrat tu. Nu spune că ai mai făcut asta de o mie de ori. Ba mai mult, întreabă angajatorul cu ce se deosebește compania lui de celelalte. Întreabă ce este important pentru această instituție. Nu da de înțeles că știi cu cine ai de a face și știi să rezolvi toate problemele companiei.

 

 

 

 

zvr
Cum ți s-a părut articolul?

ULTIMELE

zvr
Cum ți s-a părut articolul?