Frumusețea lor e copleșitoare! O fotografă din Nigeria surprinde internetul cu portretele sale fotografice (Foto)

Frumusețea lor e copleșitoare! O fotografă din Nigeria surprinde internetul cu portretele sale fotografice (Foto)

Frumusețea femeilor din Nigeria, fiind surprinse de o fotografă talentată, capătă o dimensiune suprareală.

Bisola Mofeoluwa Bamuyiwa este o fotografă și proprietară  a propriei firme de fotografie BMB din Lagos, Nigeria. La capacitatea ei de a realiza fotografii, care să-ți taie răsuflarea, ai crede că are în spate ani de studii, însă nu e așa. Bamuyiwa a spus că a fost auto-didactă cu ajutorul YouTube-lui și al îndrumătorilor de fotografie. În liceu și-a cumpărat prima cameră,  începând cariera profesională în 2012.

Fotografa călătorește în Nigeria și Africa, capturând chipurile celor mai diverse persoane pe care le-ați văzut vreodată. Ea a declarat pentru Bored Panda că este foarte selectivă atunci când își alege modelele: “De cele mai multe ori mă uit la slăbiciune și o fac puternică și inspirațională”.

În timp ce majoritatea fotografiilor se încadrează în mod tradițional în categoriile “stil de viață, portret și nuntă”, ea a găsit un alt nume pentru ceea ce face – fotografia  de frumusețe. “Mi-am dat seama că toată lumea este frumoasă, nu am văzut nimic urât, întrebați-l și pe Dumnezeu”, scrie ea pe site-ul său. “Îmi imaginez viața în tot ceea ce fotografiez”, a spus ea.

Vedeți mai jos câteva dintre fotografiile sale!