Distribuie prietenilor:

Grădinile paradisiace ale restaurantelor din Chișinău

Grădinile paradisiace ale restaurantelor din Chișinău

Evenimente.md a decis să creeze o listă a restaurantelor din Chișinău care au o grădină de invidiat, perfectă pentru evenimentele de vară.

Distribuie prietenilor:

Grădinile restaurantelor din Chișinău ar putea deveni un nou punct de atracție, pe lângă parcurile splendide și zonele turistice impecabile despre care vom relata un pic mai târziu.

Astăzi, când vremea de afară te inspiră și razele soarelui mângâie cuplurile de îndrăgostiți, unii dintre care sunt în pregătire de nunta din vise și fericirea fără tristețe, echipa Evenimente.md a decis să creeze o listă a restaurantelor din Chișinău care au o grădină de invidiat, perfectă pentru evenimentele de vară.

Care le-am descoperit noi, aflați în continuare. În cazul în care mai cunoașteți și alte „destinații” demne să se regăsească în acest articol, vă invităm să ne spuneți în comentarii.

Până atunci, vizionare plăcută și nu uitați să distribuiți aceste frumuseți și prietenilor.

Restaurantul „Mognat”

În doar zece minute de mers pe îndelete din Chișinău vă veți putea bucura de toate beneficiile unui confortabil restaurant suburban. La dispoziția Dumneavoastră stă restaurantul «Mognat» reprezintă o oaza de liniște la marginea orașului – aerul curat, interioare stilate, precum și o delicioasă bucătărie de casă.

14611_26

14608_23 (1) 14609_24

Garden Palace

Terasa de vară a restaurantului GARDEN PALACE este mai mult decât o grădină colorată și aromată în inima Chișinăului! Aici veți putea savura intimitatea pavilioanelor, canapelelor confortabile, bucate gustoase, abundența de verdeață și aer curat în restaurantul GARDEN PALACE.

În deosebi este plăcut să petreci timpul într-o seara de vară caldă la terasa GARDEN PALACE, atunci când briza adie cu aer proaspăt sau a lua masa cu colegii într-o atmosferă liniștită în gradina înflorită. Rămâne doar să savurezi deliciile, care le pregătește bucătarul chef special pentru oaspeții restaurantului.

8759_47_GardenPalace 8760_48_GardenPalace 8854_94 8762_50_GardenPalace

MILLOR

O ambianța deosebită este oferită de terasa localului care are o capacitate de 70 de locuri și este specială prin faptul că oferă senzația de contopire cu natura. Textilele delicate, mobila împletită, canapelele comode și elementele floristice fac ca această terasă să fie locul potrivit pentru zilele toride de vară, în special pentru că oferă o priveliște minunată către curtea localului care te bucură cu umbra și frumusețea sa.

Pentru dornicii de respiro în curte este organizat spațiu pentru relaxare și sunt oferite două foișoare cu diferite capacități în apropierea havuzului elegant și a elementelor de vegetație din preajmă.

8569_17_Millor 8567_15_Millor 8570_18_Millor 8568_16_Millor 8574_22_Millor

MiaDora

Știm bine că cele mai scumpe dorințe se spun anume atunci când cade o stea de pe bolta cerească, la imensele terase ale MiaDora, veți avea posibilitatea să o faceți chiar și în cele mai calzi nopți de vară. Nu este nimic imposibil, atât timp cât sunteți la MiaDora.

1908_foto3 1907_foto2 1906_foto1 (1)