Distribuie prietenilor:

În câteva ore vor fi aprinse luminițele primului pom de Crăciun din parcul Valea Trandafirilor (Foto)

În câteva ore vor fi aprinse luminițele primului pom de Crăciun din parcul Valea Trandafirilor (Foto)
Distribuie prietenilor:

Proiectul Parcul Meuinvită la aprinderea luminițelor primului pom de Crăciun din parcul Valea Trandafirilor

Sărbătorile Vin și pe Aleea Colorată  din parcul Valea Trandafirilor. Echipa proiectului Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, a pregătit noi surprize pentru vizitatorii parcului, însoțite de o atmosferă de vis pentru cei mici, dar și pentru cei mari, în cadrul unui eveniment desfășurat pe data de 7 decembrie 2017, pe aleea centrală din parcul Valea Trandafirilor, intrare dinspre bulevardul Decebal.

În premieră, pe Aleea Centrală din Parcul Valea Trandafirilor va fi instalat un pom de Crăciun. Pomul va fi unul special, iar la crearea acestuia nu va avea de suferit vreun copac. Acesta va fi creat din crengi de brad naturale, obținute la curățirea copacilor aflați în pepiniere. Atmosfera de sărbătoare va fi asigurată și de Moș Crăciun, Alba ca Zăpada și un pitic. Mandarinele și clementinele, muzica, darurile și concursurile vor aduce cu siguranță zâmbete pe fețele vizitatorilor parcului.

Toți sunt așteptați la frumosul eveniment pe data de 7 decembrie 2017, de la ora 16:00, când și vor fi aprinse luminițele pomului de Crăciun. Echipa proiectului Parcul Meu  își dorește ca feeria sărbătorilor de iarnă să se păstreze cât mai mult în inimile și sufletul participanților. Anume pentru acest motiv, participanții vor primi în dar fotografii făcute în cadrul evenimentului. Acestea vor fi imprimate pe un suport de magnet și vor fi oferite participanților timp de maxim o oră de la fotografiere, timp care va trece repede că gândul. Și pentru că sărbătorile de iarnă vin alături de Moș Gerilă, echipa proiectului Parcul Meu a pregătit multă ciocolată caldă.

Bradul va înfrumuseța Aleea Colorată pe toată durata sărbătorilor de iarnă

Pentru a afla mai multe detalii despre evenimentul desfășurat de echipa proiectului Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, puteți urmări pagina de Facebook a proiectului (link AICI) și noutățile plasate pe site-ul www.parculmeu.md.

 

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?