Distribuie prietenilor:

Încă un interpret care își ascunde fața. Afla cine este adevăratul Tosh: „Sper și aș vrea să cred că transmit noi modele de inspirație”

Încă un interpret care își ascunde fața. Afla cine este adevăratul Tosh: „Sper și aș vrea să cred că transmit noi modele de inspirație”
Distribuie prietenilor:

„Tosh” este un nou fenomen apărut de curând  pe piața muzicală din Moldova. Interpretul autohton este la început de carieră, dar miile de vizualizări obținute la piesele sale, îl fac pe zi ce trece un artist tot mai cunoscut.

18519521_124697441434394_139760176430096633_n

Cine este „Tosh” băiatul care se ascunde sub pălăria din paie ?
Numele meu este Roșca Veniamin, sunt un oarecare student, care începe să obțină câte ceva de la acestă viață.

De ce ai ales să îți ascunzi fața?
Faptul că îmi ascund fața este un detaliu ce ține de stilistică și de personaj, dar acest mister va fi aflat pe parcursul carierei mele, cu timpul, sper să dispunem de resurse necesare pentru a prezenta acest lucru cât mai original.

Ideea de-a purta pălărie, de unde a pornit?
Pe viitor, acest proiectul va include și câteva elemente de percuție și instrumente asiatice. Am hotărât ca ar fi fain, dacă și vizual ar arăta în acest stil. De aici a pornit și inițiativa.

Publicul te susține pentru ceea ce faci, sau nu?
Cred ca public e mult spus, aș spune mânuța de oameni care ascultă „Tosh” – susțin proiectul exact proporțional cu ceea ce simt. Nu este etic să spun mai multe despre aceasta, datoria lui Tosh este de-a transmite.

Ce mesaj transmiți publicului prin muzica ta ?
În orice există loc de interpretare, sper și aș vrea să cred, că transmit noi modele de inspirație.

Foto: Facebook/arhiva personală/Tosh