„Întâlnirile TVR Moldova” cu Fuego! Artistul a vorbit cu sinceritate în fața publicului de la Chișinău (Reportaj Foto)

„Întâlnirile TVR Moldova” cu Fuego! Artistul a vorbit cu sinceritate în fața publicului de la Chișinău (Reportaj Foto)

Artistul spiritului Fuego și-a dat întâlnire cu fanii din Chișinău ieri, 25 septembrie, în cadrul tradiționalelor Întâlniri TVR Moldova.

Sala  Teatrului Național „Satiricus I.L. Caragiale” a devnit plină de oamenii care au dorit să-l cunoască pe Paul Surugiu, alias Fuego din ipostaza artistului multicultural dezvoltat, dar și a omului.

Evenimentul a fost moderat de către actorul Alexandru Grecu și s-a desfășurat sub formatul unei seri de creație. Publicul a avut ocazia să ofere întrebări artistului și să participe la discuție. De asemenea, Fuego și-a prezentat și expoziția de picturi personale. Seara s-a încheiat cu un recital muzical, iar admiratorii au avut ocazia să facă fotografii și să obțină autografe de la artist.

Proiectul „Întâlnirile TVR MOLDOVA” presupune o serie de evenimente culturale, în cadrul cărora personalitățile de referință ale culturii spațiului românesc vin în fața publicului de la Chișinău pentru a purta discuţii de suflet.

Printre invitații speciali ai proiectului au fost actrițele Maia Morgenstern și Stela Popescu, managerul de teatru Constantin Chiriac, interpretul și muzicianul Nicu Alifantis, interpreţii Dida Drăgan, Ştefan Bănică.

Vedeți mai jos un reportaj fotografic de la eveniment!

 

Photo credit: Nata Eftene