Distribuie prietenilor:

Învață trucurile psihologice pentru a deveni un stilist de succes! Un training marca Estel Moldova (Foto)

Învață trucurile psihologice pentru a deveni un stilist de succes! Un training marca Estel Moldova (Foto)
Distribuie prietenilor:

Estel Moldova organizează un training de dezvoltare profesională și personală cu tematica „Trucuri psihologice pentru un stilist de succes”.  Speakerul trainingului, Mira Semionova, este unul dintre cei mai cunoscuți traineri și psihologi din industria frumuseții a Rusiei.

Trainingul se va desfășura pe 27 iunie 2018, ora 10:30, în incinta Summit Events & Conference Center, str. Tighina 49/3, Sala Roșie.  La eveniment sunt așteptați toți cei care activează în domeniu sau își doresc o carieră în industria frumuseții.

Pentru un look desăvârşit, un drum la salonul de înfrumusețare este absolut necesar. Iar când stilistul aplică elemente din psihologie pentru a-și înțelege mai bine clientul, aceasta devine nu doar necesitate, dar și plăcere.

„Comunicarea între stilist și client reprezintă un activ în prestarea unui serviciu de calitate. De aceea, fiecare stilist trebuie să cunoască cum să afle cât mai multă informație despre așteptările clientului pentru a-și face lucrul cât mai calitativ. Iar aplicarea cunoștințelor psihologice ajută la crearea unei relații durabile și la fidelizarea ulterioară a clientului”, ne spune echipa Estel Moldova.

Trainingul scoate în evidență următoarele aspecte: cum stilistul să afle așteptările clientului și cum îl poate ajuta să facă o shimbare în viața lui, astfel încât, să evidențieze trăsăturile și personalitatea clientului. Iată de ce comunicarea dintre client și stilist este importantă în obținerea rezultatului dorit.

Participanții la training vor afla cât e de importantă aplicarea diferitor aspecte psihologice în activitatea zilnică și despre cum pot obține mai mulți clienți mulțumiți.

    

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?