Irina Rimes, despre căsătorie și divorț: „A fost o dragoste frumoasă. Un om de la care am învăţat foarte multe lucruri” (Foto)

Irina Rimes, despre căsătorie și divorț: „A fost o dragoste frumoasă. Un om de la care am învăţat foarte multe lucruri” (Foto)

Irina Rimes, cântăreața originară din Republica Moldova și stabilită la București, a povestit, într-un interviu pentru o publicație din România, despre obstacolele pe care le-a întâlnit când a emigrat peste Prut, drumul spre succes, proiectul Vocea României, în care este antrenoare. De asemenea, a oferit detalii despre căsătoria și divorțul cu Andi Bănică și relația lor de prietenie.

PRO TV

Deși este divorțată de Andi, Irina Rimes vorbește cu dragoste despre acea perioadă:

A fost o dragoste frumoasă. Un om de la care am învăţat foarte multe lucruri. Cred că ceea ce sunt acum am învăţat de la el. El este foarte deschis, iubeşte oamenii. Are nişte calităţi extraordinare pe care le-am deprins şi eu: cum să scriu, cum să socializez, să înţeleg umorul românesc. Este şi un leneş foarte mare, trebuia să-l trag mereu din urmă. Era ca un copil pe care trebuia mereu să-l cert, a declarat Irina Rimes.

Mai presus de divorțul lor este relația de prietenie pe care au clădit-o de-a lungul anilor:

Suntem doi oameni frumoşi, nu am avea altfel cum. Aşa s-a întâmplat, am devenit doar doi prieteni foarte buni. Chiar dacă este un divorţ la mijoc, e un lucru frumos când doi parteneri rămân prieteni, a mai adăugat cântăreața.

Orice experiență te învață lucruri noi, iar un lucru important este să nu ai regrete. Iată ce a învățat-o pe Irina Rimes divorțul:

Îmi adaugă nişte steluţe pe epoleţi. Dar nu cred că m-a făcut mai înţeleaptă. Desigur, acum mă gândesc de două ori înainte să fac un pas, dar nu este ceva de care să-mi pară rău. Şi sunt sigură că nici el nu regretă acest lucru.  

Întreg interviul poate fi citit aici .