Ivan Goncearuc: Nimeni nu vrea prezentatori care citesc de pe foaie și se bâlbâie la texte învățate pe de rost

Ivan Goncearuc: Nimeni nu vrea prezentatori care citesc de pe foaie și se bâlbâie la texte învățate pe de rost

Ivan Goncearuc este organizatorul de evenimente care iubește sportul în toate manifestările lui, motiv pentru care organizează diverse evenimente sportive. Prezintă evenimente de prin 2010 doar că de vreo 2 ani o face stabil și practic s-a transformat în munca de bază.

Ivan Goncearuc este organizatorul de evenimente care iubește sportul în toate manifestările lui., motiv pentru care organizează diverse evenimente sportive: „Am o mulțime de prieteni care practică tenisul și pentru ei am decis să organizez turnee de tenis. Alții practică alte genuri că bowlingul, tenisul de masa, darts – eu îi string la un loc.”

L-a determinat să facă acest lucru „buna dispoziție și emoțiile frumoase care le câștigăm cu toții în urma acestor event-uri.”

Prezintă evenimente de prin 2010 doar că de vreo 2 ani o face stabil și practic s-a transformat în munca de bază. „Cea mai frumoasă parte sunt emoțiile sincere ale oamenilor – când lumea își pierde capul de bucurie și vine la tine să-ți mulțumească pentru muncă e tot de ce ai nevoie.”

Întrebat de evenimente.md despre care este cea mai complicată parte, Ivan a răspuns în modul următor: „Hmmm, nu știu dacă este vreo parte complicate pentru că în rol de entertainer trebuie să știi a improviza foarte bine, respective te descurci cu orice force major. Mulți colegi spun că e complicat să muncești cu oamenii greoi care nu sunt pe feng shui-ul lor – de asta eu mă întâlnesc personal cu fiecare comandatar înaintea event-ului și nu mă sfiesc să refuz dacă simt că nu sunt pe aceeași lungime de undă.”

Pentru Ivan Goncearuc, evenimentele sunt o modalitate plăcută de a petrece timpul, anume așa privesc eu munca mea.  „Toate evenimentele la care muncesc sunt importante, altfel nu se poate. Pentru fiecare comandatar anume event-ul lui e cel mai important nu trebuie să uităm asta. Eu nu fac difirență între evenimenturile cu sute de oameni, în direct la TV și cele private chiar și de 20-30 de persoane. Am prezentat de ambele feluri și toate sunt extrem de importante pentru cei implicați în process.”

Atunci când muncește am doar emoții pozitive, pentru că ele se răsfrâng și „asupra publicului și e important să fii cu energetica calitativă. Nimeni nu vrea prezentatori care citesc de pe foaie și care se bâlbâie la texte învățate pe de rost, stau încrețiți sau nemulțumiți. NU – e sărbătoare și răsună muzica!

Evenimente.md: Evenimentele le organizezi singur sau cu ajutorul specialiștilor?

Ivan Goncearuc: Dacă e să vorbim despre ale mele organizate de Sports Team Events – singur. Am toate cunoștințele necesare pentru asta și în acte și în realitate. Celelalte sunt organizate la sugestiile mele dar doar ținînd cont de doleanțele și viziunile comandatarilor. Viața fără evenimente este… Fiecare zi este un eveniment. Chiar și după moarte

BLITZ: 

Cine ești TU? Eu cred ca fiecare dintre noi este ceea ce iubește

Munca pe care o faci este o artă? Hmmm, ai degrabă ține de charisma și abilitate intelectuală decât de apelativul artă. Hai să lăsăm arta pentru nemuritori și să numim ceea ce fac eu aptitudinea de a simți oamenii. Cred că anume acest aspect al muncii mele e cel mai important. Pînă la urmă muncesc pentru că oamenii să se simtă bine.

Cum va suna melodia verii pentru tine? Vara vine de fiecare data cu nuanțe de I got the poison și se termină cu I got the remedy, vorba conașilor de la The Prodigy, pentru că începe cu îmbătrânirea și se termină cu reamintirea că-s fericit, mama ei de fericire, că sunt veșnic tânar și iubit de unica!

Ce călătorii planificate ai? Am un car de călătorii vara asta. Mergem în teritoriul RM pentru a ne lupta cu corupția în cadrul câtorva evenimente publice patronate de UE, multiple turnee sportive proprii și în calitate de prezentator. Vreau să reușesc să alerg la maratoanele din Ivano Frankovsc și Tenerife și multe altele.

Cu ce se asociază pentru tine gustul verii? Cu miez de nuca verde pe bune acum – sunt un mare amator de așa ceva. Cu multe evenimente frumoase și emoții.

Casa visurilor tale este… …. Este alături de jumătatea mea. Măcar și între doi palmieri făcute din Frunze. Nu-s pretențios deloc.