Jennifer Aniston, interviu despre faptul că nu are copii și divorț: „Există în viaţa mea momente în care îmi pierd echilibrul” (Foto)

Jennifer Aniston, interviu despre faptul că nu are copii și divorț: „Există în viaţa mea momente în care îmi pierd echilibrul” (Foto)

Actriţa americană Jennifer Aniston a oferit un interviu plin de destăinuiri unei reviste, unde  a vorbit cu sinceritate despre divorţul de actorul american Justin Theroux , despre motivul pentru care nu a făcut un copil până acum şi presiunea uriaşă pusă de presă şi societate pe umerii vedetelor.

Într-unul dintre cele mai personale interviuri, acordat revistei InStyle, Jennifer Aniston a vorbit despre cum a trecut peste divorțului de Justin Theroux, cu care a avuto căsnicie de 2 ani, dând de înțeles că nu a suferit prea mult.

Actriţa a condamnat preconcepţiile privind femeile care nu-şi întemeiază o familie. „E nebunesc! Există concepţii greşite precum «Jen nu poate ţine lângă ea un bărbat» sau «Jen refuză să aibă un copil pentru că e egoistă şi vrea să se dedice carierei», sau că sunt tristă şi am inima sfâşiată de durere. În primul rând, cu tot respectul, nu sufăr. În al doilea rând, acestea sunt nişte ipoteze nesăbuite. Nimeni nu ştie ce se întâmplă în spatele uşilor închise, în intimitatea mea“, a explicat Jennifer Aniston, citată de BBC.

De când s-a terminat „Friends“, serialul care a făcut-o celebră, actriţa a reuşit să-şi clădească o carieră de succes jucând în hit-uri precum „We’re The Millers“, „Horrible Bosses“ şi „Cake“.

Aniston  a fost întotdeauna urmărită de titluri de presă care sugerau că şi-a prioritizat cariera în detrimentul familiei.  Prin urmare, vedeta s-a adresat celor care o critică pentru că nu a făcut copii şi a sugerat că principalul motiv ar fi o problemă medicală: „Nimeni nu ia în considerare cât de sensibil ar putea fi acest copil pentru mine şi pentru partenerul meu. Ei nu ştiu prin ce am trecut din punct de vedere medical şi emoţional. Există o presiune asupra femeilor de a deveni mame, iar dacă nu o fac, li se pune imediat o etichetă. Poate că menirea mea pe această planetă nu este să procreez. Poate că ar trebui să fac alte lucruri, cine ştie?“.

Actrița a vorbit și despre presiunea de a fi întotdeauna în centrul atenției și a avea o viață publică, mărturisind   că mai are căderi, însă întotdeauna în propria intimitate: „Există şi în viaţa mea momente în care îmi pierd echilibrul, iar dacă am căderi nervoase, întotdeauna mă asigur că sunt singură. Dar în cea mai mare parte a timpului, nu mă pot abţine şi râd de titlurile ridicole, pentru că au devenit din ce în ce mai absurde. Înţeleg însă plăcerea publicului de a şti anumite lucruri, dar eu mă concentrez pe munca mea, pe prieteni, pe animalele mele şi pe cum putem face lumea un loc mai bun.“