Distribuie prietenilor:

Jim Carrey, despre depresie: „Am suferit de depresie mulţi ani, dar acum, când vine ploaia, plouă, dar se şi opreşte” (Foto)

Jim Carrey, despre depresie: „Am suferit de depresie mulţi ani, dar acum, când vine ploaia, plouă, dar se şi opreşte” (Foto)
Distribuie prietenilor:

Actorul canadian Jim Carrey, în vârstă de 55 de ani, a vorbit deschis despre problemele legate de lupta cu depresia, dezvăluind că a învins-o și uneori este chiar fericit.

Într-un interviu acordat revistei inews.co.uk, actorul spune că a reușit să treacă peste depresia de care suferă încă din anul 1990. Jim Carrey a vorbit prima oară în presă despre depresie, în cadrul unei emisiuni de la CBS, în 2004.

 „Sunt suişuri şi coborâşuri, dar toate sunt cumva cioplite, netezite, astfel încât pare că trăieşti la acelaşi nivel de disperare. Nu primeşti niciun răspuns, dar eşti în regulă. Poţi zâmbi la serviciu, dar, totuşi, te simţi la acelaşi nivel scăzut de disperare“, mărturisea atunci Jim Carrey, citat de News.ro.

În interviul cel mai recent, actorul a declarat următoarele: „În acest moment, nu sufăr de depresie. Nu experimentez stările depresiei. Am suferit de depresie mulţi ani, dar acum, când vine ploaia, plouă, dar se şi opreşte. Nu rămâne atât de mult timp încât să mă scufunde şi să mă înece“.

În 2009, artistul a dezvăluit că a urmat un tratament pe bază de Prozac, unul dintre cele mai puternice antidepresive. De asemenea, Carrey a fost diagnosticat cu ADHD (Tulburarea hiperactiva cu deficit de atenţie).

Artistul a precizat şi că nu-i pasă ce vor gândi oamenii despre el după ce va muri: „Tot ce vreau este ca oamenii să mă perceapă ca pe o energie pozitivă aici, un parfum plăcut care a fost lăsat în urmă“.

Carrey, care în prezent îşi dedică timpul picturii, a spus că nu are mari regrete în ceea ce priveşte cariera sa cinematografică: „Mă simt perfect în legătură cu tot ceea ce s-a întâmplat, inclusiv cu rahaturile oribile din viaţă şi din artă. Am o satisfacţie mare când privesc în urmă.“

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?