Jurnalista și bloggerița Lia Ciutac: Designerii noştri au înregistrat progrese uimitoare la capitolul talent, tendinţe şi originalitate

Jurnalista și bloggerița Lia Ciutac: Designerii noştri au înregistrat progrese uimitoare la capitolul talent, tendinţe şi originalitate

Brandurile preferate ale Liei Ciutac, create de designerilor autohtoni sunt Liudmila Storojuc, Lavielace, Georgette, Katea Gri, Mallena, EHO şi Vitalie Burlacu pe care îi urmărește de când s-au lansat.

„În fiecare zi designerii postează pe reţelele de socializare detalii din ceea ce pregătesc din colecţii şi de fiecare dată reuşesc să surprindă cu ceva nou şi în tendinţe.”

Ultima achiziție a brandurilor Made in Moldova a fost o rochiţă de la Lia Fia.

„La un târg organizat de câteva branduri mi-a atras atenţia o rochie pastelată cu câteva elemente ce amintesc o trusă de machiaj. Este din seria dedicată pentru mamă – fiică, iar pe timpul verii care a trecut deja a prins bine atât la job cât și la serile petrecute cu fetele.”

„Pentru serile de cocktail am o rochie pe care aş purta-o non stop. Este semnată de designerul Ludmila Storojuc, o „little black dress” cu linii clasice care au fost aranjate într-un altfel de mod, decât suntem obişnuiţi să vedem la rochiile de seară.”

„Pentru că mă pregătesc de vacanţă şi pentru că susţin brandurile autohtone, am achiziţionat două costume de baie de la Dammex. În acest an, producătorul a depus efort şi a pregătit tipuri de costume de baie întregi sau deaux piece, exact cum dictau tendinţele şi am văzut că multe femei le-au ales pentru zilele de plajă”, spune Lia.

Lia a fost prezentă la Moldova Fashion Show pentru că ardea de nerăbdare să vadă ce au pregătit designerii noştri pentru sezonul rece.

„Trebuie să recunoaştem că în ultimii ani, designerii noştri au dat dovadă de progrese uimitoare la capitolul talent, tendinţe şi originalitate. Totodată, e foarte special pentru ei acest moment de prezentare a colecţiilor pregătite sau dezgolirea , cum o mai numesc eu. Iar dacă publicul rămâne încântat, ceea ce mereu s-a întâmplat, designerul primeşte cea mai mare plăcere, încredere şi mulţumire de la public.”

Lavielace

14249062_1310351402338919_1355646137_n 14269879_1310349839005742_418840311_n