Distribuie prietenilor:

Justin Bieber s-a logodit: „Promit să am grijă de familia noastră cu onoare şi integritate” (Foto)

Justin Bieber s-a logodit: „Promit să am grijă de familia noastră cu onoare şi integritate” (Foto)
Distribuie prietenilor:

Interpretul canadian Justin Bieber (24 de ani) a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, în vârstă de 21 de ani, sâmbătă seara, în timpul unei cine romantice, într-un restaurant de lux din Bahamas, notează adevarul.ro.

Hailey Baldwin este fiica actorului Stephen Baldwin (52 de ani), cunoscut din filmul „The Usual Suspects“, şi nepoata starului Alec Baldwin (60 de ani). Cei doi au mai avut o relaţie în 2016, iar luna trecută au fost surprinşi din nou împreună.

Mai mulţi clienţi ai restaurantului, care au asistat la cererea în căsătorie, au dezvăluit că bodyguarzii lui Justin Bieber le-au cerut să nu îşi folosească telefoanele mobile, pentru a păstra discreţia momentului.

Evenimentul nu a trecut neobservat de către presa internațională, iar pentru a evita orice speculație, Justin Biebier a făcut anunțul despre logodnă pe contul lui de Instagram.

„Aveam de gând să aştept o perioadă pentru a spune ceva în legătură cu asta, dar veştile circulă repede… Hailey, sunt atât de îndrăgostit de tine! Mă angajez să-mi petrec viaţa pentru a ajunge să cunosc fiecare părticică din tine, să te iubesc cu răbdare şi bunătate. Promit să am grijă de familia noastră cu onoare şi integritate, lăsându-l pe Iisus prin Duhul Său Sfânt să ne călăuzească în tot ceea ce facem şi în orice decizie pe care o luăm. Inima mea este în totalitate a ta, şi te voi pune întotdeauna pe primul loc! Eşti dragostea vieţii mele, Hailey Baldwin, şi nu aş vrea să o petrec cu altcineva. Mă faci să fiu mult mai bun şi ne completăm reciproc atât de bine! Este amuzant pentru că acum, cu tine, totul pare să aibă sens! (…) Ne-am logodit în a şaptea zi din a şaptea lună, iar numărul şapte este numărul perfecţiunii spiritual. Nu e o nebunie? Pentru că nu am plănuit asta. E bine să ai viitorul asigurat. Vom fi şi mai bine la 70 de ani!“, a fost mesajul lui Justin Bieber.

Justin Bieber şi Hailey Baldwin FOTO Nicole Salgado via Daily Mail

Sursa foto: NDTV.com

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?