Laura Cosoi a născut o fetiță! Ce nume deosebit a ales pentru micuță (Foto)

Laura Cosoi a născut o fetiță! Ce nume deosebit a ales pentru micuță (Foto)

Laura Cosoi a născut o fetiță, iar ea și soțul ei sunt în culmea fericirii. Deși s-a zvonit că ar fi trebuit să nască la sfârșitul lunii mai, fiica actriței s-a lăsat așteptată, am putea spune, și a venit pe lume luni, 11 iunie. Actrița în vârstă de 36 de ani a muncit non stop încă de când a aflat că va aduce pe lume un copil. Laura Cosoi a pregătit spectacole, proiecte noi, un serial și o carte, toate acestea au fost realizate pe parcursul întregii sarcini.

Laura Cosoi a născut natural şi a anunţat deja numele micuţei: Rita. Ea a publicat şi o imagine cu fetiţa ei.

 

Pe timpul sarcinii Laura a luat în greutate doar câteva kilograme în plus, și a publicat mai multe articole pe blogul personal unde a precizat cum se simte în postura de viitoare mămică.

„Mi-am imaginat toate lucrurile diferite faţă de cum le trăiesc acum. Nu am avut absolut nici un fel de probleme.

Abia un kilogram am pus pe mine. Am văzut că femeile care nu au ajutor după aceea, au slăbit mai uşor. Ar putea fi o idee. Am avut primele două nopţi nedormite, îmi dă câte un brânci. E foarte activă. Nu dorm mai mult, cred că sunt mai liniştită, nu ard atât de tare ca înainte, sunt mai aşezată. Mă organizez mult mai bine. Ne-am gândit la nume. Vor fi două nume. Nu am avut altă variantă, am ales din start amândoi, nu e un nume nemaiîntâlnit, aş putea spune că e destul de comun. Şi la catolici sunt sfinţi.

Click.ro