Distribuie prietenilor:

Lecția de voință de la o fetiță de 7 ani, cu ambele picioare ambutate, care a făcut carieră în modă (Foto)

Lecția de voință de la o fetiță de 7 ani, cu ambele picioare ambutate, care a făcut carieră în modă (Foto)
Distribuie prietenilor:

Daisy-May Demetre este o fetiță în vârstă de şapte ani, care a fost diagnosticată după naştere cu o malformaţie congenitală longitudinală a membrelor inferioare. Boala se caracterizează prin absenţa parţială sau completă a fibulei (peroneului), denumită hemimelie fibulară.   Asta înseamnă că picioarele micuţei nu s-au format în mod corespunzător în timpul sarcinii mamei sale. 

Când Daisy era încă un copil, părinţii ei au hotărât, la sfatul medicilor, să-i amputeze ambele picioare, potrivit The Independent.

Micuța a suferit dureri extrem de puternice, cu toate acestea, fetița a învățat să meargă și să facă toate lucrurile specifice vârstei, cu ajutorul unor proteze. Daisy are și un cont de Instagmra, creat de către tatăl său, astfel încât să-i poată inspira și pe ceilalți cu energia și pozitivismul ei debordant. În scurt timp, Daisy a atras atenţia şi admiraţia a sute de persoane din mediul online, motiv pentru care familia a decis să o înscrie pe fetiţă în agenţia de modeling pentru copii Zebedee Management. În prezent, este urmărită de peste 1200 de persoane pe Instagram.

Când a fost întrebată de tatăl ei despre cum percepe faptul că este diferită, Alex spune că Daisy nu este intimidată de aspectul ei fizic şi nici nu se fereşte să iasă în public: „Eu o încurajez tot timpul să fie sinceră în legătură cu ceea ce simte, iar răspunsul ei este că nu este deranjată de ceea ce ar putea crede sau spune lumea şi ştiţi ce? Am educat-o în acest spirit“, spune Alex.

Este OK să fii diferit, să ieşi în evidenţă şi să nu te afecteze acest lucru, este umitor. Daisy este insipraţională, este plină de energie, nimic nu o va opri vreodată în viaţă“, a declarat tatăl fetiţei.

Sursa foto: Instagram

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?