Distribuie prietenilor:

Meghan Markle a vorbit despre tatăl ei: „Nu suntem în cele mai bune relații” (Foto)

Meghan Markle a vorbit despre tatăl ei: „Nu suntem în cele mai bune relații” (Foto)
Distribuie prietenilor:

Meghan Markle (36 de ani), logodnica Prinţului Harry al Marii Britanii a vorbit într-un video despre relația pe care o are cu tatăl ei și care nu este una tocmai bună.

Clipul a fost realizat în timp ce actriţa mergea la o audiţie pentru un videoclip al cântăreţei Shakira, în vara anului 1999.   În materialul video obţinut de publicaţia „The Sun“, Meghan mărturisea: „Suntem la aproximativ patru minute de casa tatălui meu, de unde poţi vedea semnul Hollywood, dar nu vom merge acolo pentru că tatăl meu şi cu mine nu suntem în cele mai bune relaţii“.

De asemenea, în video, tânăra Meghan Markle, actriţă aspirantă în acea perioadă, povestea cu entuziasm cum au mers filmările pentru videoclip şi că speră să fie acceptată să joace în el. „Am temperatură, am fost foarte emoţionată, am fost pe punctul de a leşina, tremuram foarte tare, dar a fost foarte distractiv“.

În varsta de 73 de ani, Thomas Markle, un fost regizor de la Hollywood (care a câştigat şi premii Emmy), traieşte o viaţă extrem de diferită faţă de cea a familiei regale în care fiica sa, Meghan Markle, va intra în primavara anului 2018. Tatăl viitoarei ducese locuieşte într-o casuţă retrasă de pe coasta Oceanului Pacific, din Mexic, aflată la doar 10 kilometri de graniţa cu Statele Unite, scrie Daily Mail, citat de adevarul.ro.

Cu toate acestea, în rarele ocazii când iese să işi facă cumpărăturile prin micul oraşel, Thomas Markle se laudă celor pe care îi întâlneşte cu celebra sa fiică, notează Daily Mail. „Aţi auzit de Meghan Markle? Eu sunt tatăl ei“, spune bărbatul cu mândrie. De asemenea, familia lui a confirmat recent că Thomas Markle va participa la nunta fiicei sale, în mai 2018.

zvr
Cum ți s-a părut articolul?

ULTIMELE

zvr
Cum ți s-a părut articolul?