Distribuie prietenilor:

Meghan Markle este însărcinată? Câteva detalii care ar fi dat-o de gol (Foto)

Meghan Markle este însărcinată? Câteva detalii care ar fi dat-o de gol (Foto)
Distribuie prietenilor:

Meghan Markle e însărcinată pentru prima oară? Ducesa de Sussex şi ducele vor deveni în câteva luni părinţi? Întâia oară de când s-au căsătorit, cei doi au dat dovezi serioase că vor să aibă un copil. Harry pe de-o parte, Meghan pe alta! Abia aşteptăm marea veste!

Recent, Prințul Harry și-a scos la vânzare mașina sport, la un an după ce a achiziţionat-o. Este posibil ca acesta să îşi dorească o maşină de familie? Nu ar exista un alt motiv, mai ales că maşina nu pare să aibă vreo defecţiune, el deţine un Audi RS6 Avant, un model din 2017.

Ştirea că Harry își vinde mașina sport a apărut zilele trecute, când prințul de 33 de ani și-a listat automobilul pe Auto Trader. Maşina lui Harry este evaluată la nu mai puțin de 71,900 de lire sterline.

„Poate că este în căutarea unei mașini de familie”, pune Erin Baker, directorul editorial de la Auto Trader. El a mai adăugat: „Dacă își dorește așa ceva, îi putem recomanda o Skoda Superb, care a câștigat titulatura de Cea mai bună mașină de familie, la New Car Awards. Sau poate e de preferat o mașină electrică, având în vedere că a condus-o pe Meghan de la altar într-un Jag electric”.

La o apariţie recentă, şi Meghan Markle a atras atenţia. Împreună cu Ducele de Sussex aceasta a participat la un eveniment. Acolo, aceasta a îmbrăcat o cămasă cu mânecă scurtă, bleumarine şi o fustă plisată accesorizate cu o curea în talie. Pare că aceasta nu ar mai avea abdomenul de altădată, mai mult decât atât, ai spune că poartă o sarcină în câteva săptămâni.

 

viva.ro

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?