Distribuie prietenilor:

Meghan Markle lansează primul proiect în calitate de membră a Familiei Regale (Foto)

Meghan Markle lansează primul proiect în calitate de membră a Familiei Regale (Foto)
Distribuie prietenilor:

Meghan Markle (37 de ani) va avea primul său proiect individual în calitate de membră a Familiei Regale britanice. Ducesa de Sussex a colaborat la redactarea unei cărţi de bucate concepută de supravieţuitoarele incendiului de la Grenfell Tower din Londra şi va fi prezentă la lansarea volumului. Mai mult, au fost făcute publice imagini în care soţia Prinţului Harry găteşte alături de femeile din comunităţile afectate. 

În ianuarie 2018, Meghan Markle a avut mai multe întâlniri private cu femeile din comunităţile afectate de incendiul din 14 iunie 2017, în urma căruia au murit 71 de persoane.  În cadrul acestor întrevederi, Ducesa de Sussex a şi gătit , iar imaginile au fost făcute publice de Palatul Kensington, cu ocazia anunţului privind primul proiect solo al fostei actriţe de când a devenit oficial membră a Casei Regale britanice, scrie adevarul.ro.

Aşadar, în această săptămână va fi lansat volumul „Together: Our Community Cookbook“, la redactarea căruia a contribuit soţia Prinţului Harry. Cartea de bucate detaliază 50 de reţete împărtăşite de femeile ale căror comunităţi au fost afectate de incendiu, scrie News.ro.

„M-am simţit imediat legată de această bucătărie comunitară; este un loc în care femeile pot râde, îşi poartă doliul, plâng şi gătesc împreună“, a scris Meghan Markle în prefaţa lucrării.

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?