Distribuie prietenilor:

Meleagurile natale și inocența copilăriei: Valeria Stoica a lansat piesa „Just a boy” (Video)

Meleagurile natale și inocența copilăriei: Valeria Stoica a lansat piesa „Just a boy” (Video)
Distribuie prietenilor:

Talentata moldoveancă Valeria Stoica a lansat o nouă melodie. De această dată și-a transpus în muzică și versuri inocența, prin intermediul melodiei Just a boy, a 4-a piesă compusă și cântată de Valeria.
“Ideea din spatele poveștii rezoneaza cu întâmplările vieții mele până acum la un nivel foarte profund – mă regăsesc în versuri cât și în starea pe care o transmite muzica, dar mai ales prin imaginile pe care am reușit să le surprindem exact cum ne doream. Este o piesă despre inocență”, spune Valeria Stoica.

Clipul descrie relația dintre doi copii care decid să evadeze din rutina zilnică înconjurată de maturi și de reguli.

La producția video a lucrat împreună cu Nicu Dragan, cel care anterior i-a mai semnat câteva compoziții video. Cadrele au fost surprinse pe meleagurile unde a copilărit Valeria Stoica.

Valeria își pregătește albumul de debut, toate piesele vorbesc aproape cronologic despre relațiile interumane. Ultima piesă, “Get Back”, are si un remix, ambele se găsesc  în playlisturile radiourilor online din Statele Unite, pe Radio Five în Turcia și în top 200 în iTunes Italia.

În următoarea perioadă, Valeria va fi prezentă pe scena evenimentului The Fresh in the Garden, pe 9 iunie la Gradina Botanica Bucuresti și va cânta anul acesta la Lavander Fest, Moldova.

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?