Distribuie prietenilor:

Mevv Acoustic a sărbătorit aniversarea de 2 ani alături de prieteni! Așa a fost la concert (Foto)

Mevv Acoustic a sărbătorit aniversarea de 2 ani alături de prieteni! Așa a fost la concert (Foto)
Distribuie prietenilor:

Mevv Acoustic a împlinit 2 ani, motiv pentru care a fost realizat un spectacol aniversar inedit. Teatrul Ginta Latină a devenit casa pentru familia care a urmărit proiectul Mevv Acoustic, au venit la spectacolele lor și au cântat împreună cele mai dragi melodii.

Spectacolul aniversar din 29 decembrie a avut un concept mai liric, în care au fost puși la încercare fiorii publicului. Momentele artistice au fost selectate din cele cinci spectacole de până acum. Fiind în preajma sărbătorilor de iarnă, în sală s-au bucurat de muzică mai mulți copii de la Centrul de reabilitare socială a copiilor „Casa Gavroche”. De asemenea, a fost instalată și o cutie pentru donații.

La sfârșitul anului 2015, Mevv împreună cu chitaristul jazz Dan Bruma au lansat o nouă formulă LIVE, #MevvAcoustic1. În scurt timp, la finalul lunii aprilie, după succesul avut în urma primului Show, Mevv continuă campania cu #MevvAcoustic2, în care teatru și muzica sunt îmbinate într-un ritm dinamic, dansant și totodată emotiv, unde publicul participă direct la crearea spectacolului. Pe 18 iunie, la cererea spectatorilor, Mevv își continuă campania Acoustică, de data ceasta în incinta Teatrului Național Eugene Ionesco – #MevvAcoustic3. Astfel dându-i proiectului amploare și transformându-l într-un mecanism necesar pentru publicul său țintă. În octombrie 2016, Mevv își bucură din nou fanii cu încă un spectacol din campanie, #MevvAcoustic4 în incinta Teatrului Ginta Latină, fiind susținut de mai mulți artiști autohtoni (Guz, Nicu Țărnă, Stela Boțan, Stela Botez, Serghei Chiriac,…) dându-le spectatorilor o altă interpretare a proiectului Mevv Acoustic. Pe 26 octombrie 2017, Mevv își continuă numărătoarea cu cel de-al 5-lea spectacol, cu tentativă artistic-socială intitulat ”#MevvAcoustic5 – ARTIST”, un spectacol TRIBUT în care publicul pe lângă Show-ul incendiar și piese noi, a avut ocazia să-și aducă suportul său în susținerea artiștilor moderni și să-i comemoreze (mulțumească) pe cei plecați în neființă.