Distribuie prietenilor:

Mevv Fulga: „O țară nu poate exista fară artă și artiști” Iată de ce trebuie să mergi la Mevv Acoustic 5 (Foto)

Mevv Fulga: „O țară nu poate exista fară artă și artiști” Iată de ce trebuie să mergi la Mevv Acoustic 5 (Foto)
Distribuie prietenilor:

Proiectul Muzical-Teatral Mevv, este un proiect cu muzică sută la sută ORIGINALĂ și sută la sută LIVE, spectacole INEDITE și Show-uri de EXCEPȚIE, cu public loial și elevat.
Mevv Acoustic – Muzică, teatru, actorie, show, este o ”Colaborare Artistică” unde publicul împreună cu actorii (band-ul) crează spectacolul și astfel dispare distanța (bariera) dintre artist și public.
Direcția Muzicală: PopFunkJazzR&B…
Pe 26 octombrie, la ora 18.00, în incinta Teatrului Național E. Ionesco, Mevv pregătește cel de-al 5-lea spectacol LIVE din campania Mevv Acoustic, purtând titlul de ”Tribut marilor ARTIȘTI”.


– De ce Mevv Acoustic?

 – Pentru că, era unica soluție de-a reveni în Teatru păstrând identitatea muzicală.

– De ce Mevv Acoustic 5 își poartă titlul de ”Tribut marilor ARTIȘTI”
Cred că fiecare dintr-e noi a fost remarcat în viața lui de activitatea și succesele unui anumit ARTIST și cred că cel mai frumos lucru este de-a aduce acest tribut celor ce-au reușit să se împună prin creația lor și să schimbe lumea înspre mai bine. Al doi-lea factor important este de-a mobiliza spectatorul de astăzi în susținearea artiștilor moderni (actuali) din Republica Moldova. O țară nu poate exista fară artă și artiști, de aceea tindem să mobilizăm publicul, să-l îndreptăm cu privirea și simțul la ceea ce se crează aici, pentru că arta, nu are hotare și nu are nevoie de o limbă vorbită direct pentru a fi înțeleasă. Părerea mea este că arta, trebuie să ajute, să schimbe lumea, să fie ca un lăcaș unde îți poți regăsi esența și vedea problema, unde există soluții și răspunsuri la toate întrebările. 

3. – Cum se crează în spectacolul Mevv Acoustic și care e rostul experimentelor pe care le faci?
De fiecare dată încercăm să ne apropiem de public tot mai mult și mai mult, ca împreună cu el să putem crea. Cu fiecare spectacol ce trece, încercăm să rupem bariera dintre public și artist, astfel creând un mecanism care de la sine în timpul show-ului ne unește într-un tot întreg, ceea ce crează magia unei colaborări artistice. Rostul acestui proiect este de-a uni oameni, de-ai deschide împreună cu ei o nouă formă artistică în care nu există privitori, unde fiecare dintre cei ce-au venit la acest spectacol să își simtă contribuția și implicarea directă.


– Ce ne așteaptă la Mevv Acoustic 5?
 – Multe lucruri frumoase, rămâne de venit și de văzut!

La sfârșitul anului 2015, Mevv împreună cu chitaristul jazz Dan Brumă au lansat o noua formulă LIVE, #MevvAcoustic1. În scurt timp, la finalul lunii aprilie, Mevv continuă campania cu #MevvAcoustic2, în care teatru și muzica sunt îmbinate într-un ritm dinamic, dansant și totodată emotiv, unde publicul participă direct la crearea spectacolului. Pe 18 iunie, la cererea spectatorilor, Mevv își continuă campania Acoustică cu un nou SUPER spectacol în incinta Teatrului Național Eugene Ionesco – #MevvAcoustic3. În octombrie, 2016, Mevv își bucură din nou fanii cu încă un spectacol din campanie, #MevvAcoustic4 în incinta Teatrului Ginta Latină, fiind susținut de mai mulți artiști autohtoni (Guz, Nicu Țărnă, Stela Boțan, Stela Botez, Serghei Chiriac,…) dându-le spectatorilor o altă interpretare a proiectului Mevv Acoustic.

Artiștii din campanie Mevv Acoustic #5, sunt:
Voce – Mevv Fulga
Chitară – Dan Brumă
Tobe – Petru Moiseev
Chitară bas – Taras Blajco
Trompetă – Pentru Hăruță
Pian – Ivan Slivka
Back vocal: Alina Porubin, Mihai Chiriac, Victor Onișor, Irina Cibotaru ,Viorica Terna, Anastasia

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?