Mila Kunis și Ashton Kutcher nu le fac cadouri de Crăciun celor doi copii ai lor. Iată care este motivul (Foto)

Mila Kunis și Ashton Kutcher nu le fac cadouri de Crăciun celor doi copii ai lor. Iată care este motivul (Foto)

Chiar dacă au milioane în conturi, cei doi actori celebri nu obișnuiesc să le facă cadouri de Crăciun celor doi copii, explicând și motivele pentru care procedează așa.

Actriţa americană, originară din Ucraina, Mila Kunis, a explicat într-un interviu pentru Entertainment Tonight că atât ea, cât şi soţul ei nu le vor face cadouri de Crăciun celor doi copii ai lor, în speranţa că micuţii nu vor creşte cu obişnuinţa să primească cadouri extravagante în fiecare an, scrie Daily Mail.

„Până acum, tradiţia noastră de Crăciun a presupus să nu cumpărăm cadouri pentru copii. Punem în aplicare acest lucru şi în acest an pentru că, atunci când copiii au mai puţin de un an, nici nu contează foarte mult, oricum“, a declarat Mila.

Atât fetiţa celor doi, Wyatt, cât şi Dimitri, care va împlini un an în noiembrie, au primit cadouri anul trecut din partea bunicilor, dar Mila şi Ashton au decis că nu vor mai fi de acord nici cu acest lucru. „Copiii deja nu mai apreciază primirea unui singur cadou. Nici măcar nu ştiu ce vor să primească, dar cert e că aşteaptă să primească cât mai multe lucruri“, a declarat Mila, care le-a interzis bunicilor să le mai cumpere cadouri nepoţilor. „Le-am spus părinţilor noştri: «Vă rugăm, dacă trebuie totuşi să îi dăruiţi ceva, alegeţi un singur cadou. Altfel, am putea primi o donaţie caritabilă pentru organizaţia Children’s Hospital sau un animal de companie sau ce vreţi voi». Asta este noua noastră tradiţie. Nu vrem să creştem nişte răsfăţaţi. Există suficient de mulţi nesimţiţi în această lume, nu este nevoie să contribuim la înmulţirea lor“, a declarat actriţa.


Chiar dacă cei doi actori nu le vor cumpăra celor doi copii ultimele jucării apărute pe piaţă, plănuiesc totuşi să-şi petreacă sărbătorile în sânul familiei, chiar dacă actriţa este evreică. „Eu am trăit în Rusia, în perioada comunistă, unde nu prea aveai voie să fii prea fericit, aşa că tradiţia mea de sărbători însemna «multă linişte». Crăciunul în Rusia, în acea perioadă, era o sărbătoare foarte religioasă, aşa că nu celebrai Crăciunul dacă nu erai creştin, iar eu fiind evreică, această sărbătoare «nu era pentru mine». După vârsta de şapte ani, am venit în America şi am văzut că aici Crăciunul este diferit, are o magie specială. Am cumpărat un pom de crăciun în acel an. Aşadar, cu privire la tradiţiile de sărbători, familia mea foloseşte ca scuză orice sărbătoare pentru a se reuni şi pentru a se îmbăta împreună, fie că vorbim de Paşte sau de Crăciun, pe care, evrei fiind, îl acceptăm în familia noastră. Reprezintă timp petrecut cu familia, dar având copii, vrem să construim propriile noastre versiuni ale tradiţiilor“, a declarat Mila Kunis.