Moldova Fashion Days revine cu 2 zile dedicate modei de acasă! Află care sunt noutățile din acest an (Foto)

Moldova Fashion Days revine cu 2 zile dedicate modei de acasă! Află care sunt noutățile din acest an (Foto)

Primăvara începe cu… Moldova Fashion Days! Cam așa ar suna invitația la cel  mai fashion eveniment al primăverii, unde ești așteptat să  admiri noile colecții ale designerilor autohtoni.

Ediția din această primăvară nu te va lasă doar cu impresii, dar și cu ceva procurat din colecțiile care vor fi prezentate pe podium, deoarece ediția din acest an se desfășoară, ca de obicei, după principiul See Now, Buy Now.

Astfel, te așteaptă două zile de modă și inspirație, pe 17-18 martie, când alături de alte 600 de persoane vei putea urmări cel mai așteptat eveniment al modei de acasă.

În jur de 40 de designeri muncesc la colecțiile lor, care vor fi o adevărată explozie de culoare și diversitate. Atmosfera evenimentului va fi una în paleta de culori brun-turcoaz, nelepsită fiind și culoarea Pantone a anului-Ultravioletul.

Scopul acestui eveniment este de a promova industria ușoară,  încurajează educația și promovează tinerii designeri care vor să pășească în lumea modei. Evenimentul va culmina cu un after-party select, la care vei avea ocazia să participi și să discuți cu designerii preferați de  la eveniment și să te delectezi cu multă voie bună.

 

Vedeți aici cum a fost la Moldova Fashion Days, ediția din toamna 2017.

Dacă ai fost convins să faci parte din cel mai fashionable eveniment al primăverii, nu uita să începi pregătirile: o ținută în trend, buna dispoziție și curiozitatea de a descoperi noile tendințe ale modei de acasă.

Unde va avea loc evenimentul? De data aceasta se va desfășura la GBS, Chevrolet Moldova, Calea Orheiului 20.

P.S Nu uita: See Now, Buy Now!

Informații despre bilete găsiți aici.