Moştenitoare imperiului Swarovski și-a sărbătorit nunta. Ce rochie de milioane a purtat tânăra?!

Moştenitoare imperiului Swarovski și-a sărbătorit nunta. Ce rochie de milioane a purtat tânăra?!

Moştenitoarea imperiului Swarovski, Victoria Swarovski, în vârstă de 23 de ani, s-a căsătorit cu Werner Mürz, investitor în domeniul imobiliar. Cei doi sunt împreună din 2010, şi-au spus jurămintele în Catedrala San Giusto. this-is-the-swarovski-crystal-heiress-victoria-swarovski-and-the-munich-based-entrepreneur-werner-mrz-who-married-in-an-incredibly-extravagant-ceremony-last-weekend

Fiind moştenitoarea averii Swarovski, nunta Victoriei Swarovski nu putea fi altfel decât orbitoare. Tânăra este şi o cântăreaţă de succes în Australia. Mireasa a purtat o rochie cu 500.000 de cristale, în valoare de peste un milion de dolari. A mai purtat cercei cu diamante şi o pereche de pantofi cu toc Jimmy Choos, pe talpa cărora erau inscripţionate iniţialele tinerei.

fddfdfdfdfd

Mireasa a fost condusă la altar de tatăl ei, Paul Swarovski, iar pentru a se putea deplasa a fost nevoie de o întreagă echipă de prieteni, care să-i poarte trena uriaşă.

gdfgdfgf

Evenimentul a avut loc într-o staţiune de cinci stele din Portopiccolo și a durat 3 zile, iar la cele trei petreceri organizate după ceremonie au participat peste 250 de invitaţi.

heres-what-the-party-location-looked-like-from-above

Acum cuplul se bucură de o lună de miere la fel de luxoasă în Franţa. Tânăra şi-a ţinut la curent cei peste 130.000 de fani de pe Instagram, publicând imagini în care apare relaxându-se pe un yacht de lux şi făcând cumpărături la un magazin Dior din St. Tropez.

gfhrfthf

hyrey5

Citește mai mult aici

Foto: Arhiva personală