Niciun vis nu este prea mare! O tânără cu sindromul Down a devenit model la New York Fashion Week (Video)

Niciun vis nu este prea mare! O tânără cu sindromul Down a devenit model la New York Fashion Week (Video)

După ce a slăbit 20 de kilograme, o tânără ce suferă de sindromul Down a reuşit să demonstreze că niciun vis nu este prea mare. Tânăra de 21 de ani este primul model cu sindromul Down care a participat la New York Fashion Week. 
Visul australiancei Madeline Stuart a fost întotdeauna acela de a deveni model. Din păcate, sindromul Down de care suferă era o piedică în calea ei. Cu toate acestea, astăzi, tânăra în vârstă de 21 ani are aproape un milion de fani pe social media.

De asemenea, a defilat pe unele dintre cele mai importante podiumuri din lume. Faceţi cunoştinţă cu Madeleine Stuart – primul supermodel din lume cu sindrom Down şi cu siguranţă o sursă de inspiraţie pentru noi toţi, scrie newsner.com. Madeline Stuart a devenit primul model cu sindromul Down din lume care a participat la New York Fashion Week.


„Când a început să devină cunoscută, oamenii ne spuneau că viaţa nu va mai fi la fel, dar am avut întotdeauna o viaţă activă, deşi nu mi-am imaginat niciodată că vom călători în jurul lumii pentru a participa la diferite spectacole de modă“, a spus Rosanne, mama tinerei, scrie adevarul.ro.
Vedeți mai jos povestea impresionantă!