Nicoleta Nucă intră în competiția ”The Four – Cei 4”. În juriu, Carla’s Dreams (Foto)

Nicoleta Nucă intră în competiția ”The Four – Cei 4”. În juriu, Carla’s Dreams (Foto)

Nicoleta Nucă intră în lupta ”The Four – Cei 4”, alături de alte nume celebre din showbiz. Astfel că, artista,  Anastasia Sandu, Dragoș Udilă și Angelo Simonică se vor confrunta  în fiecare ediție , difuzată în fiecare sâmbătă, începând cu data de 31 martie, scrie Libertatea.ro. 

Fiecare dintre cei patru are o vastă experiență în muzică și nu este străin de scenele mari din România. Tocmai de aceea, jurații Antonia, Feli, Carla’s Dreams și Cheloo i-au selectat și au decis că ei merită să ocupe scaunele rezervate pentru ”The Four – Cei 4”. Dacă în mod normal finalistul unei competiții este așteptat de-a lungul mai multor ediții, noua provocare a ”The Four – Cei 4” va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleși să își păstreze locul deja câștigat și să devină mai buni de la o săptămână la alta.

În vârstă de 24 de ani, Nicoleta Nucă a devenit cunoscută în urmă cu trei ani, însă a început să cânte încă de la vârsta de 6 ani, în leagănul construit în curte de către străbunicul său. Vecinii care o tot ascultau cu drag au fost cei care le-au recomandat rudelor Nicoletei să o trimită la lecții de canto.