Distribuie prietenilor:

Nu o să-ți vină să crezi ce vârstă are! Modelul nipon a descoperit elixirul tinereții (Foto)

Nu o să-ți vină să crezi ce vârstă are! Modelul nipon a descoperit elixirul tinereții (Foto)
Distribuie prietenilor:

Un fotomodel nipon pare că a descoperit elixirul tinereţii. La 47 de ani este des confundată cu o adolescentă, stilul ei de viaţă stârnind interesul a peste 200 de mii de oameni din toată lumea, care o urmăresc zilnic pe Instagram.

La prima vedere, fotomodelul Risa Hirako pare o tânără de 20 de ani, dar realitatea ar putea să te surprindă. Femeia are 47 de ani şi este urmărită de peste 220.000 de persoane pe Instagram, dornice să afle secretul ce stă în spatele aspectului său fizic.   Risa excelează în industria modelingului nipon, aspectul său atrăgând imediat atenţia caselor de modă, care au contactat-o pentru colaborări, scrie Daily Mail. Modelul îşi tine fanii la curent cu noutăţile din viaţa şi cariera ei pe blogul LineBlog, unde postează pictoriale, reclame şi imagini inedite, inclusiv în lenjerie intimă.

Risa Hirako postează pe Instagram poze ce prezintă modul său de viaţă activ şi nu ascunde faptul că utilizează produse cosmetice bio pentru a-şi menţine aspectul tânăr. Preferă sucurile naturale făcute în casă, ceaiurile organice, untul şi laptele de migdale, mierea şi smoothie-urile de banane. Unele dintre gustările preferate ale femeii includ creveţi la grătar cu legume, dar şi îngheţata de vanilie şi budinca de ciocolată.

 

Sursa

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?