Distribuie prietenilor:

O echipă de hair stiliști din Sankt-Petersburg a făcut show la Genevie 2018. Au realizat transformări fabuloase! (Foto)

O echipă de hair stiliști din Sankt-Petersburg a făcut show la Genevie 2018. Au realizat transformări fabuloase! (Foto)
Distribuie prietenilor:

  Estel Professional a organizat în premieră prezentarea colecției Genevie 2018, noua colecție de coafuri, tunsori și vopsiri marca Estel. Evenimentul a avut loc pe 21 martie, în incinta Palatului Republicii. 

Master Class-ul Genevie 2018 a fost susținut de către o echipă de stiliști de la Academia Estel Professional din Sankt Petersburg: Andrei Pulin, Elena Stepanova și Nichita Cavlacan. Echipa a fost asistată de către 10 stiliști din Republica Moldova.

„Scopul evenimentului este de a aduce mai aproape de public tendințele în materie de coafură, freză și vopsire, pentru că podoaba capilară spune multe despre personalitatea noastră, de aceea trebuie să fim foarte atenți cum punem aceasta în valoare”, ne spune Maria Gribiniuc.

Tendințele colecției marca ESTEL au fost prezentate de către 30 modele, bărbați și femei, cu descrierea detaliată a executării lucrărilor. Evenimentul a îmbinat elemente artistice, combinând multă muzică, culoare și actorie.

    Directorul companiei Estel Moldova, Stanislav Gorencov: „În fiecare an, compania Estel își prezintă colecția de frezuri, vopsiri și coafuri. Întotdeauana, prima prezentare se desfășoară în Sankt-Petersburg, la care asistă cei mai renumiți stiliști din diferite state ale lumii.  După aceasta, prezentarea colecției face înconjurul lumii. Acum a ajuns și la noi. Evenimentul Genevie 2018 este unul dificil, pe de o parte, dar și interesant, pe de altă parte. E foarte plăcut să citești pe fețele oamenilor satisfacție și mulțumire. Ne mândrim enorm de mult, pentru că suntem unicii din Republica Moldova care facem astfel de prezentări. Sperăm că prin intermediul acestui eveniment, am reușit să împărtășim cu oaspeții noștri gena vieții care a stat la baza întregii prezentări.”

„Din punct de vedere a culorii și texturii a fost un masterclass productiv. Mi-au plăcut tendințele coafurilor pentru bărbați, deoarece este un dificit pe piață și noi încercăm să luăm informații pentru a reda tunsorile pentru bărbați la un nivel mondial”, ne spune Ala Tcaciuc.

Noua colecție Genevie 2018 scoate în prim plan ideea individualității, astfel încât fiecare dintre noi este special prin trăsăturile, capacitățile, valorile sale. Universul este o sumă de individualități. Noi suntem însuși Universul.

Vedeți mai jos o galerie foto de la eveniment!

Foto: Nata Eftene

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?