Pantofi, picturi și sculpturi deosebite! Diana Rudenco a lansat galeria care respiră multă artă (Foto)

Pantofi, picturi și sculpturi deosebite! Diana Rudenco a lansat galeria care respiră multă artă (Foto)

Diana Rudenco, cea care imortalizează imaginea vedetelor din showbizul autohton, fiind premiată la „Omul Anului 2016”, categoria Arta Fotografică a lansat un proiect grandios. Galeria de artă Concept Store este o împletire dintre artă, pasiune pentru pantofi, sculpturi și picturi.

143A6655

143A6657

143A6672

 

143A6683
143A6725
143A6799
Miercuri, 16 august 2017 a avut loc deschiderea “GALLERIA Concept Store” care a adunat multă lume mondenă, dornică de admira o colecție de pantofi originali, dar și expoziția de artă.

Printre invitați la eveniment au fost Lilu, Olga Busuioc, Mihaela Strâmbeanu, Dara, Gabriela Antocel și mulți alții.

Îmi doream foarte mult să deschid o galerie de arta și un magazin de pantofi pentru femei, avem extrem de mulți pictori notorii la noi, iar pentru mine ca artist este extrem de importantă dezvoltarea artei în Moldova. Eu stiu că împreuna putem ridica nivelul de cultura la noi în țară. Invitații de la evenimentul de ieri pricep în arta și îi cunosc valoarea, iar ce ține de încălțăminte, care femeie nu-și dorește o pereche de pantofi frumoși, de calitate și la un preț adecvat? Vreau să fac ceva nou şi foarte fresh în cadrul Galleria Concept Store. Acest proiect a fost conceput și implementat impreună cu partenera mea de afaceri Renata Nedelco, împreuna promitem să organizăm serate cu recitaluri de poezie, art-performance cu actori de la teatrul Eugene Ionesco, serate de muzica classica, unde oamenii se vor întâlni pentru a se cultiva și pentru a comunica, dar și achiziționa piese care nu le poți găsi la noi în oraș. În cadrul Galleria Concept Store, vor apărea curând piese inedite de vestimentație: mănuși, pălării și bijuterii”, spune Diana Rudenco.

143A7046

143A7379

143A7406

Tablourile expuse aparțin pictorului Ștefan Eșanu, iar sculpturile au fost realizare de renumitul Jiglițchii Veaceslav, iar oaspeții de la eveniment au avut ocazia să le procure. Expoziția va fi deschisă pentru o lună după care vor urma și altele.

143A7284

143A7564

Atmosfera incendiară a fost întreținută de Dara și solista teatrului National de Opera si Balet Ana Cernicova, care au susținut un recital de excepție, fiind acompaniate de Marcel Lazăr, iar seara a culminat cu show-ul oferit de Elena Karafizi și Andy Oncea.