Pavel Volya vine la Chișinău pentru prima dată! Cât costă un bilet și unde va avea loc evenimentul(Video)

Pavel Volya vine la Chișinău pentru prima dată! Cât costă un bilet și unde va avea loc evenimentul(Video)

Un an nu se poate finisa fără a trece “Testul Volya”! Pentru prima dată in Moldova cu un program solo la Chișinău în data de 13 decembrie, 19:00, la Palatul Național “Nicolae Sulac”, unul dintre cei mai îndrăzneți și celebri rezidenți ai “Comedy Club la ТНТ”, Pavel Volya, vine cu programul “Big Stand-Up”. Cei prezenți vor savura o seară plină de umor intelectual, improvizări inscusite și povești din viața reală.

Lansat acum 11 ani în renumitul show TV „Comedy Club”, o producție a Comedy Club Production, cu imaginea unui „ticalos încantator” care demasca celebrități, Pavel Volya în continuare nu scade nivelul și intensitatea monologurilor îndrăznețe la subiecte actuale. În prezent showman-ul, prezentatorul TV, actorul și muzicianul Pavel Volya este unul dintre cei mai apreciați comedieni ai genului stand-up.

Pentru prima dată la Chisinau, comedianul va aduna lume pentru a discuta cu umor și buna dispoziție la subiecte importante și actuale evenimente ce se întâmplă în jurul nostru. La spectacolele lui „Big Stand-Up” niciodată nu veți auzi glume bine cunoscute sau glume uzate, deoarece Pavel Volya creeaza trend-ul umorului. Subiectul glumei făcute de el astăzi, alții îl vor folosi abia mâine.

La programul lui „Big Stand-Up” cei prezenți vor asculta monologuri noi la cele mai importante subiecte care preocupă societatea modernă, dar și glume condimentate cu un limbaj direct.

La concertele lui Pavel Volya toți sunt fericiți, deoarece doar un om fericit poate face glume din ceea ce-l înconjoară.
Prețul unui bilet variază între 400 și 2000 de lei.
Biletele pot fi cumpărate AICI.

Foto: TicketBest