Distribuie prietenilor:

Peste 600 persoane au beneficiat de serviciile Hospice Angelus Moldova în luna ianuarie (Foto)

Peste 600 persoane au beneficiat de serviciile Hospice Angelus Moldova în luna ianuarie (Foto)
Distribuie prietenilor:

Fundația Filantropică Medico-Socială Angelus Moldova vă spune un bun venit în 2018 și vă expediază primul buletin informativ din acest an. Ianuarie a început la Hospice Angelus cu ședințe constructive și o planificare anuală detaliată. Am încheiat luna cu un eveniment de reușită și multe planuri de viitor. Despre cele întâmplate vă relatăm după cum urmează:
Evenimente recente:
În data de 24 ianuarie a avut loc întâlnirea cu beneficiarii proiectului Împreună putem învinge cancerul. În cadrul acesteia, psihopedagogul Diana Bradu le-a pus la dispoziție participanților teste psihologice și i-a provocat la diverse jocuri creative. La această sesiune participanții s-au încărcat emoțional pozitiv și au conștientizat mai bine importanța încrederii în sine.

În data de 31 ianuarie a avut loc primul Quiz Night al anului 2018. Participanții evenimentului și-au petrecut seara într-un mod distractiv, testându-și capacitățile intelectuale. Echipele învingătoare s-au bucurat de atenția și aplauzele publicului și, nu în ultimul rând, de darurile primite, pentru care le mulțumim partenerilor noștri.


Pe parcursul lunii ianuarie peste 600 de pacienți au beneficiat de serviciile oferite de Hospice Angelus Moldova.

Pentru data de 7 și 20 februarie planificăm încă două seminare cu participanții proiectului Împreună putem învinge cancerul. De această dată vom avea în calitate de invitați un psiholog și un nutriționist pentru 7 februarie și respectiv, un reprezentant al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale pentru data de 20.
La sfâșitul lunii februarie și începutul lunii martie vom desfășura campania Mărțișor. Voluntarii Hospice Angelus pregătesc cu dedicație mărțișoare tradiționale și felicitări, care urmează a fi comercializate în scop caritabil, în diverse teatre, procurate de organizații și susținători Hospice.
Pentu comenzi și detalii, apelați-ne la 079444088 sau scrieți-ne
la poșta electronică events@hospice.md.

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?