Distribuie prietenilor:

Premieră incendiară la Teatrul Geneza Art! „Labirint”- o comedie despre relațiile umane (Foto)

Premieră incendiară la Teatrul Geneza Art! „Labirint”- o comedie despre relațiile umane (Foto)
Distribuie prietenilor:

La final de stagiune, Teatrul ”Geneza Art” vine cu o premieră incendiară, ce poartă semnătura inconfundabilă a regizoarei Daniela Burlaca. ”Labirint” – o comedie despre relații umane exprimate prin iubire, prietenie, dar și instincte carnale, doar că aceste relații se ciocnesc cap în cap. Premiera spectacolului va avea loc la data 23, 24 iunie.


În textul de un comic tăios al dramaturgului Rajiv Joseph, unul dintre cei mai în vogă dramaturgi şi scenarişti americani, sunt aduse în lumină toate succesele şi eşecurile personajului TY, poet și profesor universitar, ce reinterpretează mitul unui Don Juan modern, fascinat de varietatea personalităților feminine. Eroul se trezește implicat în trei snecarii, ușor absurde: reușește să lase gravide trei femei: Jen – prietena sa oficială, Maureen – vecina sa și Becca – studenta sa. Pe măsură ce femeile se întâlnesc şi îşi dau seama de ceea ce s-a întâmplat, TY realizează că existenţa lui a luat-o razna şi că are doar puţin timp la dispoziţie ca să o asambleze la loc și de a-i împăca pe toţi cei afectaţi de momentul său de rătăcire.

SPECTACOL ÎN 2 DISTRIBUȚII:
TY – Iurie Gologan / Cristian Perepeliuc
Seth – Nicu Țurcanu / Mihai Bordian
Jen – Ana-Sia Carauș / Victoria Țurcanu
Maureen – Dana Ciobanu
Becca – Mariana Bratu
Franny – Ina Colbasiuc

Argument regizoral:
”Labirint” se ocupă cu atât de răspânditul derapaj moral sintetizat prin expresia ”… Atunci când mănânci fructul INTERZIS…”

Prețul biletelor: 150 de lei.
Le puteți comanda de pe iTicket.
Sau le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746

 

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?