Primele imagini de la filmările Maleficent 2: Angelina Jolie și Elle Fanning se distrează de minune (Foto)

Primele imagini de la filmările Maleficent 2: Angelina Jolie și Elle Fanning se distrează de minune (Foto)

Filmările pentru Maleficent 2 au început ieri, la Londra, iar principalele protagoniste, Angelina Jolie și Elle Fanning au publicat primele imagini de la filmări. Totodată, producătorii au anunțat că Michelle Pfeiffer şi alţi doi actori se alătură producţiei.

Noul „Maleficent“ este filmat în studioul Pinewood din apropiere de Londra şi în alte câteva zone din Marea Britanie, a precizat studioul Disney într-un comunicat.

Elle Fanning a publicat, marţi, pe contul ei de Instagram două fotografii, în care apare alături de Angelina Jolie în ipostaze haioase, în halate, cu ochelari de soare şi cu nelipsitele coarne ale vrăjitoarea Maleficent.

„Este ziua în care îţi aduci «mama» la muncă pe platourile de la «Maleficent 2»“, a scris Elle Fanning, în vârstă de 20 de ani, în descrierea fotografiei.
„Maleficent 2“  va explora şi mai mult relaţia complexă dintre purtătoarea înfricosătoarelor coarne şi cea care urmează să devină în curând Regină. Noi alianţe se formează şi noi antagonişti apar în lupta pentru protecţia regatului Moors şi a creaturilor magice ce-l populează, potrivit adevarul.ro.

Filmul „Maleficent“, o reinterpretare modernă a basmului „Frumoasa din Pădurea Adormită“, prezentată din perspectiva vrăjitoarei Maleficent, a avut mare succes în 2014, ajungând pe primul loc în box office-ul nord-american şi obţinând încasări de peste 750 de milioane de dolari pe plan mondial.