Programul Salonului Internațional de Carte Bookfest Chișinău! Află ce noutăți editoriale îți aduce (Foto)

Programul Salonului Internațional de Carte Bookfest Chișinău! Află ce noutăți editoriale îți aduce (Foto)

În perioada 29 august – 2 septembrie, la Chișinău va avea loc o nouă ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest.

În cele cinci zile, cele mai importante edituri din Republica Moldova și România îi așteaptă pe cititori cu o bogată ofertă editorială ce include cărți pentru copii, auxiliare școlare, dar și o vastă gamă de volume din cele mai variate domenii. În total vor participa cca 50 de edituri care vor expune peste 50 de mii de volume, reunite în cca 60 de standuri individuale.

De asemenea, în cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest Chişinău, ediția 2018 vor avea loc mai multe lansări și expoziții de carte; întâlniri și sesiuni de autografe cu scriitori și oameni de cultură; jocuri intelectuale și interactive; lecturi „en plein air”; saloane muzicale; cenacluri literare; va fi lansată Campania „Salvează lumea donând o carte” etc.

Inaugurarea Salonului Internaţional de Carte Bookfest Chişinău va avea loc miercuri, 29 august, ora 12:00, la Centrul Internaţional de Expoziţii ,,Moldexpo”, Pavilionul Central. Intrarea este liberă atât în cadrul Salonului de Carte, care va putea fi vizitat zilnic între orele 10:00 – 20:00, cât și la toate evenimentele programate pe durata acestuia.

Vezi programul desfășurat:

sic_bookfest_final_3

Sursa foto: moldova25.md